Hallå hallå! Hur har er vecka startat? Själv har min vecka börjat bra. Började med en föreläsning vid 10-12:00 och efter föreläsningen stannade jag kvar för att äta lunch med en del av klassen samt sitta med ett grupparbete med min VFU partner. Tillsammans lade vi en grund till fredagens examination innan vi åkte hemåt för dagen. Väl hemma har jag spenderat tid med sambon, handlat och ätit carbonaragratäng till middag framför idol och taskmaster!

Idag hade jag också föreläsning mellan 10-12:00 och därefter stannade jag återigen kvar tillsammans med min grupp partner för att slutföra examinations uppgiften. Vi var inte klara fören efter 15:00 och ska vara helt ärlig – super nöjd över att arbetet är färdigställt MEN jag var så galet trött efter dagens aktivitet i skolan att jag höll på somna flera gånger haha. Inte lätt att vara gravid jämt! Väl hemma har jag tagit det lugnt, njutit av en kopp kaffe och nektarin framför Gossip Girl och tillagar för närvarande tunn pannkakor till middag. Tyvärr ingen idol till kvällen men däremot ska jag såklart inte missa Sverige matchen! Någon mer som ska titta?

 

Annars då? Bara bra med mig, börjar dock bli lite smått nervös inför helgen då jag inte längre kan kallas för Miss utan blir Mrs. Dessutom fyller jag även 24 år på lördag vilket jag såklart ser fram emot att fira tillsammans med min underbara man och familj! 

Checklista inför vigseln

Klänning och kostym. Check på den. Både är också inlämnade hos skräddaren för att sys upp och ut. Ser så fram emot att få hämta ut våra kläder!

Skor till vigseln. Måste säga dubbelcheck där. Hade jag inte varit gravid hade jag önskat att ha ett par riktigt högklackade skor, men man får göra det bästa av saken. Funderar dock på att använda ett par vita klackskor med 5 cm klack ungefär, det kan väl inte skada? Annars har jag köpt ett par vita och fina ballerinaskor! Sambon ska ha på sig ett par snygga kostymskor!

Håret och smink. För första gången ska jag få göra mig fin hos en frisör. Dock eftersom jag kommer gifta mig borgerligt så vill jag endast ha någon enkel uppsättning. Haft diskussioner med frisören och skickat bilder så att vi båda vet på ett ungefär vad som ska göras. Klipper mig i samband med håruppsättningen! Sminket har jag dock valt att inte gå och göra hos någon professionell utan vill bara ha lite lätt sminkning hemifrån.

Brudbukett. Detta är något min mamma påminde mig häromdagen om och jag har helt glömt bort att man kanske ska ha något i hand. Jag har ingen aning hittills om vad för blombukett jag önskar ha i hand, men något enkelt. Får allt ta mig iväg till en blomsterbutik och se över detta, troligen dagen innan eller samma dag. 

Ringar. Ringarna kommer vi antagligen ha på oss redan när vi går dit alternativt ha dem i vår gemensamma ask. Vi har valt att ha samma förlovnings- och vigselring för att det kändes onödigt att köpa ny ring efter så kort förlovning. 

Bild på ultraljudet. Eftersom jag gifter mig gravid skulle jag tycka det var roligt att plåtas med ultraljudbilden. Ett litet minne av att han är med oss på en av våra lyckligaste dagar utöver att magen syns lite via klänningen! Dock inte bestämt detta ännu och är fortfarande öppen för diskussion.

24 reaktioner till “Checklista – vigsel

 1. Men wow vilken helg du har framför dig! Det kan ju vara roligt nog att fylla år, men att gifta sig dessutom!😄 Men jag hade nog gått till blomsterbutiken senast dagen innan, för jag är sådär beroende av att veta att allt flyter på när det är dags😂

  Gilla

 2. Vilken härlig helg som väntar er båda! Dock hade jag inte väntat med buketten till samma dag utan beställt den som i morgon. Även om du inte funderat så mycket på vilka blommor du vill ha så vill man ändå att det ska vara vackert och kännas rätt även om det blir en enkel bukett.

  Gilla

 3. åh men det är så himla mysigt o planera o bocka av- kan inte heller ha höga skor så ja hittade inga först så ja drömde mardrömmar om att ja va tvungen att ha röda skor på mej ha ha guuud va hemskt .. men va hade hänt inget ingen ser dem ändå

  Gilla

 4. Iiiih så spännande att vigseln närmar sig 🙂 Lycka till med det som är kvar och hoppas ni får en helt fantastisk stor dag! Ska bli så roligt att få se bilder sedan!

  Gilla

 5. Mån åhhhh nu blev det ju väldigt fel i förra kommentaren!!! KUL skulle det stå, sorry!!! Du får gärna plocka bort kommentaren!

  Gilla

 6. Wow vilken helg, Nog kan du har höga klackar om du vill det. du kan ju byta till låga efter själva vigseln om du blir trött i fötter och/eller ryggen. Jag skulle nog ha gått till blomsteraffären och beställt en bukett i förväg för säkerhets skull, så är det bara att hämta den samma dag.

  Sv; Om jag inte flyttat båda gångerna inpå förlossningen skulle jag nog också förberett allt långt innan, men det var liksom så mycket annat att fixa med. Den yngsta kom dessutom 14 dagar före beräknat.

  Lycka till med allt i helgen, jag ser fram emot en massa fina foton på dej som brud.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s