Mycket händer i vardagen och jag hinner knappt med själv. Men det har varit mycket bebisfokuserat vilket jag då inte säger helt fel till såklart! 

Onsdag

På onsdagen skippade jag gå på föreläsningar för att hinna med att handla in saker som behövdes till bebis. Redan vid tidig förmiddag åkte vi iväg gemensamt jag och sambon till Ikea här i Örebro i hopp om att få titta på lite exemplar, men förgäves. Tyvärr är inte Ikean här i Örebro så bra så vi kom bara därifrån med matlådor, brickor och en uggla till lilla bebis. Vi hann även med att hämta ut hjulen till vår kära vagn som vi längtat länge efter! Åkte hem för lunch innan vi beslutade att ta en tripp till Västerås där vi visste att allt vi behövde köpa in till bebis fanns på plats. Skönt nog fick vi med oss både en spjälsäng och tillbehör till spjälsängen och lite annat smått och gott till bebis. Himla nöjda åkte vi sedan därifrån hem för att äta panerad fisk med potatismos till middag och se på idol! Jag blev dessutom beordrad soffvila då sambon började se på mig att jag blev så trött att jag höll på att sabotera hjulen till vagnen vid montering haha.

Torsdag

Då befann jag mig tidigt i skolan för att jag skulle utföra två hörselmätningar på två personer som börjat termin 1 på audionomutbildningen. Detta för att vi ska etablera kontakt och dem ska få se vad vi gör som audionomer och så vidare. Fick två rara tjejer och det gick smidigt att utföra tonaudiometri mätning på dem trots att jag inte gjort en hörselmätning på flera månader. Emellertid fick jag sitta vid en hedenhös audiometer men trots det gick det himla bra! Efter skolan åkte jag bara hem och tog det lugnt tillsammans med sambon och monterade upp spjälsängen som nu står redo och väntar på att en liten bebis ankomst!

Fredag

Ledig ifrån skolan skönt nog och det blev bara en hemmadag för min del. Började tvätta sängkläderna och andra tillbehör till spjälsängen och annat. Himla skönt att få sådant gjort i tid då jag verkar ha ett hektiskt schema sedan under höstterminen i skolan och jag vet inte hur min graviditet artar sig när jag sedan blir höggravid. Alltid skönt att få klart sådant redan nu! Till kvällen sedan tittade sambon och jag på Jokern som var riktigt bra – dock förstår jag vad dem menar när dem säger att filmen är himla mörk! 

Lördag och söndag

Igår började jag tvätta upp alla bebiskläder som vi fått av sambons syster. Vid 12:00 tiden befann vi oss sedan hos en skräddare som hjälpte oss att sy upp min klänning till nästa vecka och sambons kostym. För om en vecka är jag gift! Det är helt galet att tänka i dem banorna, men så är det! Vi åkte sedan in till stan där sambon behövde komplettera sin uppsättning till kostymen och därefter åkte vi hemåt för lunch. Tog det sedan bara lugnt och fortsatte tvätta bebiskläderna i omgångar och mös i soffan framför Gossip Girl. Till kvällen åt vi rester från fredagens tacos och började se på Jupiter Ascending.

Idag startade morgonen tidigt med att fortsätta tvätta alla bebiskläder och sedan vika och sortera upp och lägga kläderna i en byrålåda. Vid lunchtid åkte jag iväg med min vän för att leta lite desperat efter någon kofta jag kan använda över min klänning på lördag men förgäves. Fanns typ ingenting i affärerna. Men hem kom jag iallafall med tre par basic tröjor ifrån H&M som jag är nöjd över! Passade även på att njuta av en god chailatte/iste på EP innan vi åkte hemåt. Blir att se klart på filmen vi inte hann se klart på igår och spendera lite tid ihop under kvällen. Ska även titta igenom morgondagens uppgift jag ska göra med en i klassen. Fortsatt lugn söndag med andra ord! 

3 reaktioner till “Uppdatering om vecka 36

 1. Så mysigt med att tvätta alla bebiskläder och tillbehör😍 jag började tidigt och tänkte som dig, sen vart jag sjukskriven och har hunnit tvätta allt flera gånger haha😂 spännande med bröllop om en vecka😍 superfin mage❤

  Gilla

 2. Oj vad du har förberett mycket, när jag läser dina fina inlägg om graviditeten och bebis kastas jag tillbaka till den tiden jag själv väntade, det är förstås lika för oss alla föräldrar som följer dej här 😉

  Jag åt massa godis första gången, alla sa att det skulle komma ut en seg gubbe istället för en bebis. Andra gången var jag inte sugen på något särskilt, men kunde inte äta en rätt som jag annars tyckt jättemycket om, jag kan fortfarande inte äta den nu efter 37 år.
  Båda gångerna jag fick barn, flyttade vi precis innan och hade knappt något förberett, till andra barnet hade jag i princip bara lite små kläder i ordning, inte ens väskan var packad till förlossningen,
  vagnen köpte vi på hemväg från BB, me så kom han 10 dagar för tidigt också, kan man skylla på det? Haha
  Ja, nu svävade jag ut bland minnena.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s