20200827_150944185259363224978899.jpg

Som jag tidigare skrivit har ju jag kunnat känna min älskade lilla son sparka och röra sig inuti magen. Det har varit häftigt att få uppleva må jag säga! Under lördagsnatten kände jag hur han boxade till mig ordentligt inne i magen, vilket var en häftig upplevelse då jag äntligen kunde se en utbuktning där han höll på att roa sig. Självfallet delade jag med mig detta till sambon som dessvärre arbetade natt och kunde därmed inte få uppleva detta. Efter detta har han såklart försökt få möjlighet att känna på magen men förgäves. Tills idag! Idag lyckades sambon med lite tålamod känna vår älskade son i min mage, vilket gjorde honom överlycklig! Oroande nog sade han dock hans önskemål till sonens namn, ett namn jag inte helt är övertygad om ännu haha.

Annars har det varit en skön torsdag idag. Varit ledig ifrån arbetet och städat i ordning i hushållet och vid 10:00 kom min kompis till mig. Bakat lite chokladmuffins, pratat en hel del om förlossning då hon genomgått två stycken och ätit lunch ihop. Fick även denna otroligt fina elefantöronplanten idag av henne. Så fin!! Vid 14:00 åkte hon hemåt och jag fortsatte plocka undan det sista innan jag tog en skön promenad på 20 minuter med en annan vän i hörlurarna. När sambon kom hem har vi packat och ätit middag ihop och ser nu på Hammarbymatch mot ett Europeiskt lag. 2-0 hittills till oss – yay!

20200827_1509425767878854622602910.jpg

En annan händelse som är stor för mig är att min vigselklänning äntligen kommit! Beställde i två olika storlekar då jag var väldigt osäker på om jag kunde ha den storlek jag tidigare haft innan graviditeten. Jag kunde inte det eftersom när man hade dragkedjan vid sidan om så gick det knappt att dra upp den. Osäker då hur jag kommer vara vid vigseln om några veckor och därmed testade jag en större storlek. Den visade att det blev slappare vid brösten och såg lite stor ut. Så svårt att stå och bedöma alldeles själv, men hittills är jag himla osäker därmed ska jag nog lämna tillbaka och köpa mig en ny. Trist men man ska ändå känna sig vacker och tillfredsställd och det ska jag säga att jag inte gör. Ska testa ännu en gång innan jag sänder tillbaka dessa två Nelly klänningar!

Hoppas att er torsdag varit bra idag! 

20200827_1509378837946226410507998.jpg

 

6 reaktioner till “Ännu en milstolpe

  1. Det är så mysigt när också partner kan se och känna bebis rörelser i magen. Under graviditetens gång blir rörelserna allt mer tydliga och synliga. 🙂

    Svar: Tack för din kommentar!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s