20200822_0958003892968647452282696.jpg

Hur mås det? Här är det bara bra. Livet rullar på och jag njuter för fullt av min graviditet men också av tiden innan skolan börjar igen. Jag lyckades dock grabba tag i tre arbetspass den här veckan och redan avverkat två arbetspass skönt nog. Alltid skönt som timvikarie att få lite arbetspass, speciellt när man ändå inte gör något vettigt om dagarna just nu.

Så i måndags arbetade jag ett dagpass och efter arbetet tog jag det bara lugnt hemma. Till kvällen åkte sambon iväg på AW och jag njöt då av en ensam kväll hemma med lasagne till middag och en riktigt kladdig kladdkaka till efterrätt. Igår arbetade jag ytterligare ett dagpass och efter arbetet möts jag av en P-bot! Sorgen när man inser att där jag ställt mig var felplacering som jag då inte förstått och fick en saftig bot. Men då har jag lärt mig det till nästa gång! Väl hemma sedan fick jag ett sms om att min ring äntligen kommit så vi åkte in till Albrekts Guld och hämtade ut ringen. Sitter mycket bättre nu på mitt vänstra ringfinger vilket är en glädje. Nu har jag äntligen min vigselring hemma inför vigseln om några veckor!

Idag har jag skönt nog varit ledig. Jag har bara tagit hand om hushållet hela dagen. I omgångar då jag nu för tiden inte har samma ork och energi som tidigare. Så har tvättat lite sängkläder, vikt tvätten som jag tidigare tvättat samt det jag tvättade idag, diskat två diskmaskiner, städat undan saker som inte legat på sin rätt plats och vilat. När sambon slutade från arbetet åkte vi gemensamt till affären och handlade och väl hemma ställde jag mig för att laga köttbullar med potatismos och gräddsås till middag. Så gott! Nu till kvällen blir det att ta det lugnt och titta på idol.

20200822_0958114869813541270849821.jpg

Hoppas ni haft en super fin onsdag idag!

3 reaktioner till “Energin är lägre än vanligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s