20200620_1219551019455621668251962.jpg

Hela vecka 34 har varit väldigt lugn men också händelsefull. Hela denna vecka har jag skönt nog varit ledig ifrån jobbet och tagit en veckas semester innan skolan börjar igen. Nästa vecka har jag tagit mig an tre arbetspass vilket ska både bli skönt och trevligt att få träffa alla igen samt få göra något än att bara sitta hemma.

I tisdags var jag bara hemma. Sambon arbetade ett kvällspass och vi hann inte göra något tillsammans innan han behövde arbeta. Tog även en skön promenad under förmiddagen i härliga solen. Jag städade, tvättade och fixade i ordning inför att min kusin och hans flickvän skulle komma till oss och tog det lugnt hemma.

I onsdags var vi båda lediga och dagen startade tidigt med att lämna in min bil på service innan 08:00. Dessvärre har min gravidhjärna blivit värre och jag råkade lämna in min hemmanyckel till verkstaden och åkte hemåt och väl hemma insåg vi att vi inte kom in. Det blev återigen en 20 minuters bilresa till verkstaden för att hämta nyckeln och vidare hem. Kort därefter var servicen klar och vi åkte dit igen – jag kan lova att sambon var inte överlycklig över allt bilåkande haha! Vi passade på att tvätta båda bilarna innan vi handlade och fixade i ordning det sista i hemmet. Vid 18:00 kom dem hit från Stockholm och blev att äta linssoppa ihop, kladdkaka till efterrätt och gotta i oss chips och godis till spelkvällen. Spelade spel framtill klockan var närmare 01:00 på natten innan vi alla behövde hoppa i sängs. Var himla trevligt att lära känna min kusins tjej, en otroligt fin tjej som han har hittat som jag kommer bra överens med. ♥

20200620_1219571884971605614945853.jpg

Dagen efter vaknade samtliga sällskapet runt 10:00 medan jag troget klev upp vid 07:00 och mös i soffan framför nyhetsmorgon och städade undan efter gårdagen. Min kusin och hans flickvän åkte från oss vid ca 13:00 och innan dess hann vi prata ännu mer om allt mellan himmel och jord och spela lite spel. När dem åkt sedan tog jag det lugnt i soffan medan sambon arbetade ytterligare ett kvällspass. Väldigt välbehövligt!

Fredagen var lugn den med. Jag var iväg och handlade under dagen, utöver det tog jag bara hand om hemmet och umgicks med sambon innan han åkte iväg på ett arbetspass. Lördagen blev annorlunda då jag träffade min kära vän vid 11:30 i stan och handlade in ett par nya skor som jag ska ha på min vigsel inom kort. Efter att vi handlat landade vi hemma hos mig där vi såg på Hammarby matchen tillsammans med sambon, åt lunch, fikade och pratade en hel del. Alltid trevligt att träffa sin bästavän som man sällan träffar. Blivit mindre nu på grund av sommarjobb men det får det såklart bli ändring på!
Idag har jag planerat inför min vigsel och handlat in en hel del och hoppas innerligt att allt hinner komma så jag dessutom hinner testa och lägga upp klänningen om så behövs. Jag har även tagit kontakt med hårfrisören som ska fixa mitt hår den dagen och planerat lite frisyrer. Ska bli spännande att se vad slutresultatet blir! Resten av kvällen blir lugn framför lite serier.

Hoppas att er vecka 34 har varit bra!

20200620_1220002410877999171432724.jpg

9 reaktioner till “Vecka 34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s