20200804_1759592624589664916671724.jpg

Som många vet avslutade jag termin 4 med att ha rest tentor till augusti. Hela sommarn har jag suttit och pluggat till mina två uppsamlingstentor och kämpat för att få klara mig. Förra veckan skrev jag en tenta den 11 augusti och en den 14 augusti.

Signalteori

När jag satt och gjorde tisdagens tenta höll jag på att börja gråta. Jag upplevde inte att det gick bra för mig. Läraren hade satt som spärr att vi inte kunde gå tillbaka till frågorna så fastnade vi på en fråga så rann tiden nästan ut. Det var vad som nästan hände mig och jag kände att jag inte kunde leta efter rätt information på två frågor som gav minst 5 poäng var och fick hoppa över dem. Dels hade jag inte förstått en fråga och skrivit det enda logiska jag kunde tänka och under tentagångens tid kom jag på att jag hade skrivit fel på den frågan men inte kunnat ändra svaret. Himla surt!

MEN fredag den 14 augusti fick jag tillbaka tentaresultatet som då visade att jag var Godkänd!! Glädjen när man såg resultatet var obeskrivligt och detta innebar att jag var klar med hela termin 4. Detta var tentan som jag nästan var 100% säker på skulle göra så att jag blev spärrad, men icke då. Lyckan över att klara sig är obeskrivlig!

20200804_1800082644664019293490443.jpg

Audiologisk diagnostik 2

Fredag den 14 augusti gjorde jag den sista uppsamlingstentan och denna gång kändes det bättre. Jag vågade lita på magkänslan och upplevde att jag hade strukturerat upp mina anteckningar bra i olika anteckningsblock och hade tydlig information om olika resultat för olika diagnoser och hörselmätningar. Men man ska aldrig ropa hej fören man kommit över bäcken…

… Men det hade jag faktiskt kunnat gjort. För att det visades sig att jag fick ett VG på den tentan!! Glädjen när jag såg tentaresultatet igår var ännu mer obeskrivlig än vad första resultatet var. Detta innebar att jag nu är klar med termin 3 och kan därmed börja termin 5 nu till hösten. Den glädjen går knappt att beskriva och jag är så stolt över mig själv som presterat så bra!

Detta låter så cheesy men jag gjorde detta för min son. Det var min kämparglöd, att jag ville klara tentorna och bevisa att jag kan för hans skull och även för min älskade sambos skull. All kärlek och stöttning ifrån honom har verkligen gjort mig lugn när jag skrev dessa två tentor och tack vare hans fina ord så är jag helt säker på att jag klarade mig! Jag är himla lyckligt lottad och nu blir det inte bara att planera vår vigsel utan också förbereda mig inför skolstarten om ca 2 veckor. Spännande!

20200804_1800029183097934994804266.jpg

3 reaktioner till “Tentamen resultaten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s