Känns himla onödigt att göra detta inlägg just eftersom imorgon går jag in i vecka 21. Men eftersom jag ändå gillar att göra dessa inlägg och gjort dem nu en gång per vecka för en längre stund kunde jag inte förmå mig att undvika skriva detta inlägg.

Så idag är jag i vecka 20 (19+6) och magen bara börjar synas rätt ordentligt nu. Jag kan inte annat än att njuta av det samtidigt som jag också känner av det mer och mer nu. Nu när det varit så himla varmt har jag knappt kunnat överleva och blir ordentligt grinig. Längtar så till hösten då det är kyligare ute så man kan istället välja kläder utifrån vädret på ett helt annat sätt. Jag har börjat få ont i fötterna nu och jag undrar om det är på grund av tyngden som min kropp inte är van av att bära upp. Vägde ca 52 kg när jag började och nu står vågen på 56 kg (fast med kläder på) så det är en viktuppgång även fast den kanske inte är så stor.

Utöver detta tycker jag att det är himla mysigt att vara gravid såklart. Speciellt denna vecka då jag har känt av bebis mer och mer, fått reda på könet och äntligen fått titta på honom en gång till. Han är så himla vacker och längtar så tills han ligger i min famn ♥

20200817_1413079136479154908426770.jpg

Enligt Preggers så är han lika stor som en kronärtskocka och tyvärr valde jag att inte köpa hem en kronärtskocka och fotografera med. Men roligt att ta del av iallafall och imorgon får jag en ny frukt vilket jag ser så fram emot! Utöver det har jag varit gravid i exakt 140 dagar och har exakt 140 dagar kvar idag. Jag har även kommit fram till att jag nu varit gravid 50%. Helt galet.

Till nästa inlägg kommer ett mer detaljerat inlägg om bebis men kan säga såhär långt att denna vecka (vecka 20) har vi blivit både med vagn och köpt nya kläder till lillen. Så himla mysigt och inom kort kommer vi att få ännu mer saker. Längtar!

20200817_1536204205643781276970013.jpg

13 reaktioner till “Graviditetsvecka 20

  1. Jag vet inte men har faktiskt haft den känslan att det verkar vara lite ”mysigt” att vara gravid, man är ju liksom två i en person! Så kul att höra alls detta 😀 Älskar! KRAM ❤

    Gilla

  2. När det väl börjar synas så tyckte jag att graviditeten gick mycket fortare på något vis. Själv tyckte jag också att det var en härlig känsla att vara gravid för man bar verkligen på en skatt!

    Gilla

  3. Så underbart med en graviditet men också så påfrestande, speciellt i denna värme! För en gångs skull har jag längtat till hösten 🙊😍 kram❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s