20200722_202335

Vilken underbar dag! Det har varit precis så som jag önskat mig på flera olika sorters vis. Dagen började redan tidigt då jag inte kunde sova på grund av värmen. Efter frukost passade jag på att ta mig an ett träningspass innan jag väckte sambon. Snyggade till oss och satte oss sedan i bilen för att åka till ett shoppingcenter och få lite ärenden gjorda. På dagens agenda stod det: hjul till barnvagn, ring och en söt body till vår lilla bebis. Allt detta hann vi med!

Anledningen till att jag hittills inte har visat våra ringar är för att jag knappt kunnat bära min ring. Vi beställde via butik, hämtade ut dem och väl på plats kändes den för stor men kvinnan i butiken sade att jag kunde ta hem den och se efter hur det kändes och komma tillbaka om det inte stod rätt till. Det var dessvärre inte så enkelt då det egentligen inte fungerar att göra så med titan ringar, men eftersom vi blivit erbjudna så löste dem det fint nog. Var alltså där i butik idag och testade två storlekar mindre som satt mycket tajtare på mitt finger och valde att beställa hem den. Lite naket att vara utan den, men jag har för tillfället min provisoriska ring på mig igen.

20200722_202339

Efter detta ärende åkte vi vidare till Babya för att se över om de hade hjul till vår begagnade vagn. Som jag tidigare skrev fick vi en vagn i lördags som dessvärre inte hade hjul på grund av att deras inte passade med chassit. Det tråkiga är att vagnen är 11 år gammal vilket innebär att hjulen till denna chassi inte längre finns, däremot kostade vi på oss ett par andra hjul som skulle fungera minst lika bra. Skönt att ha dem beställda och längtar galet mycket tills att vi får hem dem så vi äntligen kan montera ihop vår vagn!

Sista ärendet i centrumet var att gå in på H&M och köpa oss en body vi önskar till vår lilla bebis. Via den kommer jag dessutom gå ut med könet, troligen imorgon. Spännande! Väl hemma sedan har jag tagit det lugnt, små städat och fixat i hemmet och tagit en massa bilder till bland annat ”vecka 20” inlägget. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och vila upp mig efter dagen. Varit intensivt samtidigt som den varit lugn skönt nog.

Hoppas att er vecka 34 startade minst lika bra som min gjorde! ♥

20200722_202340

4 reaktioner till “Viktiga ärenden avklarade

  1. Trodde jag missat könet på din baby eftersom jag varit och är sjuk i covid-19 men nu såg jag att du inte talat om det ännu 🤗 låter som om ni hade en fin dag.. Snälla kom in och påminn mig om jag missar eftersom jag mår så dåligt just nu 🥴 kram Nicki 🤗👶❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s