20200813_1322195585159324124113008.jpg

Hur är det med er? Det var länge sedan jag nu skrev ett inlägg, jag har minsann haft fullt upp och av bra anledningar. Det har både varit RUL, tentor jag skrivit, jobb och spenderat tid med min underbara sambo. Det har både varit lugna och intensiva dagar men det är först nu jag verkligen kan andas ut. Nu när jag är ledig på heltid, utan något ansvar för varken jobb eller skolarbete. Så skönt och jag har verkligen längtat efter denna måndag så länge nu!

I torsdags var en otroligt spännande dag! Det var när jag fick se Lilla skrutt igen via ultraljud. Och wow, så vacker min älskade bebis är. Jag blir helt mållös när jag får titta på Lille skrutt och se en frisk bebis inuti min mage som både vinkar och är oerhört aktiv. Jag kan kort och gott säga att allt såg bra ut vid RUL och vi fick dessutom reda på könet jag inom kort kommer gå ut med! ♥
Efter RUL åkte jag hem till sambon och öppnade upp brevet där barnmorskan hade skrivit vad det var för kön. Glädje från bådas håll, inte på grund av könet utan glädjen att få dela en sådan stor och viktig händelse tillsammans i dessa tider. På kvällen innan sambon åkte iväg på nattjobb såg vi Hammarby matchen mot Norrköping där vi vann med 2-1. Så himla glada!

20200816_1920359084870971459920933.jpg

I fredags var jag skönt nog ledig och sambon klev av ett nattpass. Jag startade morgonen med att göra sista tentan i Audiologisk diagnostik 2. Det kändes bra när jag skrev den så nu håller vi alla tummar och tår att det faktiskt blir så! Till kvällen tog jag och sambon en skön lång kvällspromenad. Himla skönt och välbehövligt att röra på sig nu när man är gravid.

I helgen har jag bara arbetat i princip. Två pass på 8-15:00 och efter arbetspasset på lördagen tog jag och sambon bilen till hans kollega där vi skulle kolla på en vagn hans kollega ville skänka till oss. En superfin Emmaljunga City Cross. Nackdelen är att navet gick sönder så att deras hjul inte passade och något vi behöver ordna med. Men något jag gärna gör för en gratis vagn! Den har några år på nacken, ca 11 år, men det gör mig ingenting så länge vagnen är fräsch! Härligt att ha ännu en sak mindre att tänka på. Igår efter arbetet åkte jag bara hem där det väntades att se matchen mellan Hammarby och Elfsborg där matchen slutade med 2-2. Himla bra match och sjukt bra kämpat av Hammarby! Till kvällen tog vi en skön kvällstur i kvarteret och jag njöt av ett skönt fotbad.

Dagens ärenden

Idag har jag inga direkta planer på vad som väntas hända. Jag är skönt nog helt ledig, mitt vikariat löpte ut igår och eftersom jag redan gjort alla mina tentor kan jag bara vänta på resultatet och slippa tänka mer på det. Så dagens planer är väl att försöka fixa lite i hemmet, mysa i soffan framför serier och kanske ta en promenad eller träna.

Om sambon är lika taggad som jag så hoppas jag även på att få andra ärenden gjorda idag såsom köpa in hjul till vagnen och eventuellt fixa med min ring.

Vad ska ni hitta på idag?

20200816_1945383635491801608097508.jpg

4 reaktioner till “Vecka 33

  1. Vilken fin ring och vilka härlig aktiviter du har varit med om! Så spännande och se vad er sötnos är för kön!
    Jag håller tummarna för att tentan gick bra som den kändes.
    Så fint att ni fick en vagn också, kan tänkas att det uppskattas! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s