20200809_123620445161653956091685.jpg

Veckan har hittills varit hur bra som helst och jag har verkligen njutit när ledighet har erbjudits. I måndags arbetade jag ett kort dagpass innan jag åkte gemensamt med sambon till Mberg för att fixa med min ring. Tyvärr är det så att min vigselring är nog alldeles för stor och det skulle behöva fixas. Det gick inge vidare eftersom vi fått fel information ifrån en arbetare och det har nu blivit ett chefs ärende. Jag hoppas emellertid att chefen har fullförståelse för oss så att vi får en ring i bättre storlek/format inför vigseln om en månad.

Efter besöket hos Albrekts Guld passade vi på att handla en fotbalja och vetekudde inne på Clas Ohlsson. Till kvällen mös vi framför serier och tog varsitt fotbad. Så himla skönt och välbehövligt och tror absolut att jag kommer få stor nytta av den sen om mina fötter svullnar upp. Vetekudden kommer jag nog också få stor nytta av när kramperna väl kommer såsom jag hade förra veckan.

20200809_1231165343692621692291839.jpg

I tisdags var jag skönt nog ledig ifrån arbetet men däremot var den stora dagen här då jag skulle skriva en av mina två uppsamlingstentor – i signalteori. Hur det gick? Det återstår att se när jag får tillbaka resultatet. Upplevde det som taskigt hur läraren dock gjort så vi inte kunde gå tillbaka till vissa frågor vilket gjorde att jag inte fick en chans att ens försöka med vissa frågor då jag inte hade tiden för det. Men jag hoppas innerligt att det kommer gå bra ändå! Efter tentan var jag bara hemma och tog det lugnt. Blev himla trött och behövde vila upp mig, men till kvällen fick jag lite mer plugg gjort inför nästa tenta. Sambon min var skönt nog ledig och himlans så duktig han var igår – grillat till lunch och gjorde helkyckling i ugn med rosmarin och lite andra kryddor. Himla mysigt och gott!

Idag arbetade jag ett kort dagpass igen och väl hemma har jag bara suttit med plugg och spenderat tid med sambon. Jag har även funderat mer vad jag önskar göra efter vigseln och försökt sätta lite planer i verket. Men all planering sparar jag till nästa vecka då jag har varken arbete eller plugg att sköta. Lyx! Resten av kvällen kommer bestå av plugg och mys i soffan framför serier och förhoppningsvis äta god pulled pork till kvällsmål som sambon mysigt nog hållit på med hela dagen!

Hoppas ni fått en fin start på veckan! 

20200808_112948677257575681755719.jpg

9 reaktioner till “En tenta avklarad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s