20160708_144705_57a2f2d59606ee31126219b7
Bild från 2016

Jag kan knappt tro det. Idag firar sambon och jag hela 6 år och 8 månader och inom kort kommer vi troligen sluta ”fira” dessa dagar och börja fira vår bröllopsdag och förlovningsdag. Helt galet! Dagen kunde inte börja på bättre sätt än att vi hörde av oss till en vigselförrättare som givit oss datum, tid och plats för vår vigsel. Redan i år! Längtar galet mycket till att äntligen få kalla honom min man! ♥

Känns helt galet att vårt förhållande håller på att ta nästa steg. Idag fick vi dessutom ett sms om att våra ringar har kommit till butik som vi ska redan imorgon hämta. Ringar vi båda valt att vi ska ha som en förlovnings- och vigselring. Detta tack vare att vi vill endast ha en ring på fingret och vi kommer vara förlovade så kort tid att det känns onödigt att byta ut ringar. Bättre då att välja rätt ring direkt som vi sedan kommer bära i resten av våra liv!

Det är en skräckblandad förtjusning, alltsammans! Både att vi inom fyra månader kommer vara mamma och pappa men också även hustru och man. Det är både lite läskigt men helt underbart på samma gång! Jag kunde inte gifta mig med en bättre man och jag längtar så tills det blir officiellt! ♥

Love you!

18 reaktioner till “2451 dagar ♥

 1. Älskar att ni firar era månadsdagar och vet hur många dagar det är! Jag har sagt det många gånger och säger det igen, ni verkar verkligen vara så fina tillsammans 🤍 Spännande hur livet förändras så fort, och för er del till det bättre! Snart både mamma och fru, och han pappa och man! Kram

  Gilla

 2. Det är spännande även för oss som följer dej, eller åtminstone tycker jag det är spännande. Det är ju många år sedan jag var ”där” men att vänta och att föda barn är verkligen livets mest omtumlade händelse.
  kram

  Gilla

 3. Grattis till tiden för vigsel! Jag är så glad för er skull och det värmer så att läsa om er lycka. ❤

  Svar: Tack för din varma kommentar. ❤

  Stor kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s