På måndagen den 27 juli var min semester över och jag återvände till jobbet. Veckan startade sämre med en man kort men däremot arbetade jag med en himla otrolig kollega att dagen blev himla bra trots det! Efter jobbet åkte jag och sambon iväg för att handla och därefter tog vi det bara lugnt. Välbehövligt efter en intensiv dag på arbetet. Vi skrev även under och postade hindersprövningen – himla spännande!

Tisdagen den 28 juli arbetade jag återigen ett dagpass. Efter arbetspasset tog jag mig hem, tog en promenad med sambon och vilade upp mig. Hände inte mycket mer denna dag.

Onsdag den 29 juli arbetade jag ett kvällspass. Och det var nog ett av mina jobbigaste dagar på arbetet av den anledningen att jag hade en jävulusisk huvudvärk. Den var så påfrestande att jag både blev utmattad och disträ. När jag kom hem (med nöd och näppe) fick jag en hemsk ångestattack och blev liggandes i soffan för att äntligen få vila. Sov i soffan den dagen eftersom sambon inte ville väcka mig när jag mådde så dåligt.

20200731_1641054267813664858124157.jpg

Torsdag den 30 juli vaknade jag upp med mild huvudvärk men var skönt nog ledig ifrån arbetet. Såg till att jag fick i mig mycket vätska under dagen vilket gjorde susen vill jag lova! Under dagen åkte jag och sambon till Mberg för att titta på förlovnings- och vigselring. Vi hittade en varsin vi båda tyckte var himla fina och lade en beställning. Nu väntar vi ivrigt på att dem ska komma till butik så vi äntligen kan hämta dem!! ♥

Resten av dagen förblev lugn och om jag inte missminner mig så grillade vi och hade en himla mysig och fin kväll ihop!

Fredagen den 31 juli var jag också skönt nog ledig och större delen av dagen bestod av att städa. Det var inte stökigt men lite oordning i hemmet och jag behövde både tvätta upp våra kläder och bädda rent i gästsängen. Sedan hämtade vi sambons mamma vid 15:40 vid tågstationen och vidare for vi hemåt, åt grillat till middag och hade en allmänt trevlig kväll. Satt ute och mös på uteplatsen och pratade en hel del och efter middagen hann vi spela några parti kort innan jag behövde dra mig undan till sängs.

Lördagen den 1 augusti började på arbetet. Efter arbetet åkte jag hem, hann duscha av mig lite innan vi tre for vidare in till Örebro city för att bowla och äta en god middag på Pitchers. Trots att jag var trött och gravid kom jag tvåa och klådde upp dem som körde banan bredvid oss, det kändes himla skönt haha! Till middag åt vi alla tre en Hjälmargös som är så himla god och jag beställde även in en pommestallrik bredvid med vitlöksdipp. Är man sugen så är man – men håller med om att blandningen kanske inte var den vanligaste haha. Väl hemma igen spelade vi lite kort och yatzy innan allihopa höll på att somna vid bordet och beslutade för att gå och lägga oss. En incident hände under dagen som gjort att jag både fått ångest och varit orolig men oron blev det bättre med när jag sedan pratade med en sjuksköterska från 1177 skönt nog!

Söndagen den 2 augusti slutade jag skönt nog klockan 12:00 och åkte hem för att vila efter både helgens roligheter men också incidenten. Både sambon och jag mös oss ned i soffan framför en Hammarby match som slutade 1-1. Himla tur att vi har vår Ludwigsson må jag säga! Utöver det var det en lugn och skön söndag inför nästa vecka. Sambons mamma åkte hem redan tidigt på morgonen så blev en lugn dag efter det bara med himla mycket mys och kvalitetstid!

20200726_1307341891170785756800200.jpg

Hoppas att er vecka 31 bra!!

7 reaktioner till “Vecka 31

  1. veckorna gå så himla fort ska ni gifta er för ni ska få bebis eller bestämt sen innan? det är så himla mysigt och man känner sej fin hela agen . spännande med ringar man vill ju ha på dem direkt ha ha

    Gilla

  2. Fullt ös, hoppas ni får en härlig helg!
    Sv; Sköldpaddan är min karls, han tar med den nu när vi blir sambos. Han är så liten o go, väldigt nyfiken nu.
    Jaa, dom lever väldigt länge, både jag o karln har en dröm om liten gård där i kan ha stooooora sköldpaddor 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s