cropped-20200704_1437383721210981906888528-1.jpg

Varje gång någon är gravid så tycker jag att det är så roligt att gissa kring olika saker. Det kan vara om kön, om barnet har hår vid födseln, hur lång bebisen är och vilken födelse vikt och så vidare. Själv tycker jag det är himla roligt och gissar att det inte bara är jag som tycker så?

Eftersom jag får reda på könet (förhoppningsvis) om ca en vecka tänkte jag se om intresset finns att gissa redan nu vad man tror att bebis har för kön.

Jag tänker inte gå ut med vad jag misstänker eftersom det kan göra det lättare för vissa att chansa på samma för man tror på mammans intuition. Därmed tänkte jag göra inlägg lite då och då och höra efter vad ni tror gällande bebisen.

Vad tycker ni om det?

20200704_1431561321144839357012567.jpg

Frågan ger chans till länk

Första frågan gäller: Vad tror ni att bebis har för kön? Kan ni se det genom NUB?

Oavsett om man gissar rätt eller fel får man en länkning för att sätta upp vad alla trodde och se vad som har flest gissningar.

 

33 reaktioner till “Pojke eller flicka?

 1. Jag har inte en susning men har läst att vissa kan se det beroende på en vinkel. Samtidigt så tror jag att det krävs stor vana för att kunna avgöra det. På fredag vet vi i alla fall vad det blir för kön till nykomlingen som är beräknad till den 29/12.

  Gilla

 2. Jag gissar på en pojke eftersom du gillar ”Arvid”. Spännande 🤩🥴.
  Och sen gillar man namnet mer nu efter att ha läst boken liten tvåa med potential ❤️ Kram

  Gilla

 3. Min första känsla sa pojke, så jag svarar det!
  Fick googla NUB haha, men det verkar ju bara vara en teori om hur man kan se/gissa könet. Så jag gissar att många har sett rätt kön men att det även blivit fel någon gång.

  Ska bli spännande att få veta sen vad ni ska få 😍

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s