20200725_1439388600702882025321814.jpg

Helg vecka 30

Fredag den 24:e juli vaknade vi upp till sista semesterdagen innan vi skulle åka hemåt igen. Tog god tid på oss och åt frukost i lugn och ro. Denna frukost var definitivt coronasäkrad med tanke på att vi tekniskt sätt aldrig vidrörde vi något som någon skulle stoppa i mun, vilket vi ansåg var hur bra som helst! Vi utnyttjade tiden och checkade ut vid 11:00 och begav oss direkt hem till Örebro. Handlade och därefter mös vi bara av att få komma hem och åt grillat till middag.

Lördag den 25:e juli vaknade jag upp i mitt egna hem vilket inte var fy och skam det heller, även fast min korta semester började lida mot sitt slut. Jag vaknade relativt tidigt för att hinna med att packa upp vår packning, små städa lite innan mina föräldrar kom till oss runt 12:00 tiden. Vi åkte nästan direkt till ett ställe i Örebro som heter Nora, då vi hört att det ska vara riktigt fint där. Åt god röding på en uteservering och både mina föräldrar och vi handlade dyra handgjorda bestick i amerikansk valnöt. Så fina!! Vi vandrade runt en liten stund i Nora, tittade in i kyrkan och gick längs vattnet innan vi beslutade för att åka tillbaka till oss. Mina älskade föräldrar hade åkt förbi Västerås för att handla på IKEA åt oss så vi äntligen fick hem våra efterlängtade dynor till våra utemöbler. Så vi njöt ute och spelade lite kubb där mina föräldrar vann (mesta dels för att vi missade kungen haha).

Till kvällen sedan kom min brorsdotter och bror. Mös oss ned i soffan allihopa och tittade på bilder från vår resa och sedan någon konstig film som var tecknad. Sedan var det dags att avrunda kvällen!

20200725_143929513856291814757961.jpg

Söndag den 26:e juli var min allra sista dag på semestern och jag njöt till fullo tillsammans med min familj. Vid sen förmiddag åkte vi till Hästhagen för att spela discgolf men det var endast männen som spelade. Jag, mamma och min brorsdotter gick med, njöt av den värmande solen och pratade en hel del. Vi avslutade med att äta en lunch på pizzahut innan vi drog oss hemåt igen där vi spelade återigen kubb. Efter att ha spenderat en stund ute på bakgården i solen beslutade vi för att gå in och ordna med lite middag och spela lite yatzy. Min bror åkte hemåt efter middagen medan mina föräldrar samt brorsdotter stannade kvar över natten.

Bästa med mini semestern – vecka 30

Sambon friade. Det var såklart ett stort plus och något jag blev himla överlycklig över. Något jag aldrig kommer glömma.

♥ Kvalitets tid med både sambon och familjen. Behöver jag ens säga mer?

♥ Fått testa på spa. Vet än så länge inte om det är något jag är så överförtjust i, men det var väldigt mysigt och roligt att testa på tillsammans med min älskade sambo.

♥ Semester fylld av överraskningar. Detta gillade jag också, även fast att jag innan resans gång inte uppskattade att sambon höll saker och ting hemligt för mig. Ville ju ta del av allting och förbereda mig, då jag inte är en person som gillar överraskningar. Fick reda på rätt mycket strax innan vi begav oss iväg, men för det mesta var allt hemligt och fylld av överraskningar som i efterhand uppskattades himla mycket!

20200621_0857305090928946138584333.jpg

4 reaktioner till “Helgen vecka 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s