Först och främst vill jag säga TACK till alla härliga och fina lyckönskningar och alla gratulationer till vår förlovning. Så himla roligt att äntligen få ta vårt förhållande till nästa steg – bli fästmö och fästman tills man blir man och hustru! ♡

Rätt många är nyfikna på hur vi tänker kring vigseln och när vigseln sker rum. Tänkte besvara era frågor här i ett inlägg!

Vigseln är inte helt planerad och inte heller festen efteråt. Men detta kräver inte alls samma slags tankeprocess kring allt såsom mångas bröllop. Vi har beslutat gemensamt att ha ett borgerlig vigsel då ingen av oss är intresserade av att vigas i en kyrka. Däremot är min tanke att jag ska bära vitt och göra mig fin trots det. Något som hör till tycker jag! Inte mycket är planerat men jag har som ett krav att mina föräldrar ska vara där som vittnen, skulle vara så trist att dem inte får uppleva vår vigsel och betyder så mycket att dem är närvarande ♡

Festen är förstås inte heller planerad eftersom vi hittills inte satt ett datum på självaste vigseln, men vi har smått diskuterat om att ha en fest någon månad senare med familj, släkt och vänner. Hur, var och när blir nästa steg att tänka på efter vigseln!

Tanken är att försöka vigas innan barnet kommer. Något vi båda önskar och jag har inget emot det. Men om det blir så eller efter bebisens ankomst återstår såklart!

Förberedelsen är något jag kommer sitta mycket med när jag avklarat tentorna. Ska bli så roligt att börja små planera, tänka hur vi vill ha det och så vidare. Spännande!

Ni får gärna ställa fler frågor kring vigseln, festen alternativ komma på tips. Så fina som skickar med så mycket kärlek, blir så rörd! ♡

4 reaktioner till “Vigselfrågor

  1. Intressant att få ta del av dina/era tankar. Lycka till med planeringen inför vigseln och eventuell fest. Och grattis, än en gång.

    Svar: Tack för orden. Glad att du gillade bilden på mig från gravidfotograferingen.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s