I torsdags klockan eftermiddag hände något jag inte trott skulle hända. Jag blev himla överraskad och chockad precis så som man ska bli och himla överlycklig!

Torsdag den 23 juli friade Niclas till mig!

20200723_1304121428124632985797465.jpg

Det var ett himla fint och vackert frieri. Precis ett sådant jag ville ha – inte för stort och absolut inte för litet! Vi hade kommit fram till Loka brunn och ätit en god lunch och gick sedan till receptionen för att checka in. När vi väl kom till hotellrummet bad sambon mig vänta en liten stund utanför och jag tänkte väl att det var konstigt men tänkte inte mycket mer på det. Efter en kort stund öppnade han dörren och ledde in mig till bordet där det var uppdukat med ett fruktfat, bubbel och mitt bland allt låg en ring!

Först förstod jag nog inte riktigt. Eller jag förstod nog men visste inte vad jag skulle säga. Jag stod bara där och stirrade och när sambon frågade om jag såg vad som fanns på bordet och jag bara nickade. Då frågade han såklart om jag jag ville ha ringen och då svarade jag såklart JA!

20200723_1548075557192796305656385.jpg

Det är endast en tillfällig ring. Sambon hade beställt hem ring men den hann aldrig komma och därför sprang han snabbt in i ett köpcentrum och köpte denna som jag kunde ha på fingret tills vidare. Sedan ska vi gemensamt köpa ringar till oss båda att ha på fingret som vi även beslutat kommer vara både förlovnings- och vigselring.

Men trots det är jag himla nöjd över den här otroligt simpla men vackra ringen. Passar mig alldeles perfekt så funderar på att ha kvar den här som en förlovningsring fortfarande på fingret och använda den andra sedan som en vigselring. Ännu inte bestämt mig!

20200723_1616114533606641347996552.jpg

17 reaktioner till “I said yes ♥

 1. Men ååå så romantiskt, och GRATTIS, både till den blivande frun och blivande mamman, till mannen och pappan också förstås. Jag önskar er all lycka ❤
  Jag har haft så mycket omkring mej de senaste tiden så jag har inte varit här på så länge, nu fick jag också en härlig överraskning med ett sånt där ljuvligt pirr i kroppen.
  Kram

  Gilla

 2. Men så fint! Varmaste gratulationer till er. Så glad för er skull. ❤

  Svar: Tack, kul att du gillar temat för augusti månad i min Bullet Journal. Nu finns fler bilder på månadens uppslag publicerade! En vanlig kalender har också sin charm, men i år gläds jag åt att testa något nytt. 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s