20200720_1902078330581370696495457.jpg

Godmorgon! Oj så underbart jag har det för tillfället måste jag få börja med att berätta. Minns ni i ett tidigare inlägg där jag skrev ut att min sambo hemlighöll mycket av vår semesterresa ihop? Denna resa är jag på just nu och njuter för fulla muggar!

Första dagen semestern började med att jag arbetade ett pass framtill klockan 13:00. Därefter hämtade sambon upp mig och vidare for vi till Kurort Mösseberg i Falköping. Det är ett spa som vi var på och det var himla mysigt! När vi kom upp på rummet överraskades jag med en fruktkorg och lyxig choklad sambon beställt upp på rummet. Så mysigt! Vi bytte om snabbt för att utnyttja spat så mycket som möjligt och var där i ca 2 timmar. Det fanns inte så mycket utbud (vad jag vet, det var mitt första spa någonsin) men vi njöt för fulla muggar och låg och jäste i varma vattenpooler, simmade lite och ångbastade. Jättemysigt!

20200721_0936405678030922159576589.jpg

20200721_0936544722262101952751579.jpg

Därefter gick vi åter upp på rummet för att duscha, fixade i ordning oss och mumsade på god frukt och choklad på balkongen. Därefter gick vi ned någon våning för att äta 2 rätters middag som redan tidigare var förbeställt på hotellet. Blev någon sallad till förrätt jag knappt kunde äta då det var kallrökt skinka och mögelost. Som många vet får inte gravida äta varken eller på grund av listeria bakterien bland annat men jag vågade mig på lite grann iallafall. Därefter serverades röding med Hollandaisesås och kokt potatis. Gott men inte sådär WOW gott måste jag få erkänna! Sambon njöt och tyckte det var hur gott som helst däremot och det var riktigt mysigt att få klä upp sig i en långklänning medan han bar långskjorta och få äta i en idyllisk miljö.

Väl på rummet igen åt vi upp av resterande frukt och mös framför en film. Det var både ett mysigt hotellrum och det var väldigt trevligt med balkong även fast det inte var strålande solsken.

20200720_1820386392775024651358093.jpg

Jag är super nöjd över första stoppet! Jag skulle även rekommendera spat om man tycker om ett mindre utbud och ett litet lugnare ställe. Åldersgruppen var för det mesta medelålders och äldre, enstaka barn och enstaka unga som vi. Det var faktiskt något vi uppskattade eftersom det gjorde alltsammans mer trivsamt på något sätt. Däremot får man lite vad som förväntas av en liten ort i Falköping såsom inte alldeles för lyxigt hotell, spa och så vidare men vi som var lyckligt ovetande då vad ett spa hade för utbud och så vidare var nöjda!

Resten av resan får ni ta del av i ett annat inlägg! ♥

20200720_1901535538785100086101656.jpg

14 reaktioner till “Kurorten Mösseberg spa

 1. Åh så fin du är i din klänning!😊 Det låter som en underbar början på semestern! Vilken omtänksam sambo du har. Det är så speciellt att få bli överraskad med mysiga och trevliga saker att uppleva tillsammans😊

  Gilla

 2. Så mysigt! ❤

  Svar: Tack så mycket för din kommentar till mitt inlägg om andras gravidlycka.

  Hoppas att rutinultraljudet går bra och att ni får möjlighet att då också veta kön på ert kommande barn. Grattis än en gång!
  Vi valde att inte ta reda på kön. Det blir en överraskning för oss alla!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s