Good boys var en film som handlade om tre 12 åringar som vill lära sig att pussas inför en fest dem är bjudna på. Under dagen träffar dem på två tonårstjejer som är himla läskiga!

Riktigt bra film måste jag säga. Både skrattade och skämdes med barnen. Rekommenderar starkt!

Finns på Viaplay

Instant Family handlar om ett par som renoverar hus och som aldrig riktigt tänkt på att skapa en familj tills en dag då frun går igenom adoptionspapper. Dem beslutar att ta in tre barn och dem går igenom ett helsike innan livet känns bättre.

Riktigt bra film även den här! Gillar verkligen Mark Wahlberg och denna film blev inte annorlunda! Sambon och jag skrattade gott åt denna film. Denna rekommenderar jag också mycket!

Finns på Netflix

The old guard handlar om människor som bekämpar ondska och skippar rättvisa. Det som gör dessa människor extra speciella är att dem inte kan dö fören tiden är inne. En ny odödlig person dyker upp i gruppen och en vetenskapsman får reda på deras ovanliga krafter och gör allt för att försöka fånga in dem för experiment.

Denna film var också bra. Jag var först lite tveksam till filmen men den var mycket bättre än jag först trott. Också värd att se enligt mig!

Finns på Netflix

11 reaktioner till “Filmtips

  1. Har inte sett en film på flera månader, så det var kul med några tips!
    sv: Åh, har ni bytt pump eller så sedan ni flyttade in då? Så himla gött att bo på landet, det är min dröm. Jag är uppväxt så och vill ha det så framöver också… 🙂

    Gilla

  2. Tack för lite filmtips! Instant family verkar bra eller så är det för att det finns en hund med som gör att jag vill se den. Sista filmen skulle jag också vilja se 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s