Arbetat hela helgen och trots att jag slutade 12 idag har jag haft mycket för mig hela dagen. Det är inte alltid lätt att hinna med bloggen och allt som finns runtomkring. Jag har haft fullt upp hela veckan fint nog och passat på att umgås med min kära sambo som denna vecka gick på semester!

I måndags arbetade jag och efteråt tog vi det bara lugnt. I vanlig ordning behöver jag sova middag och jag försökte mig även på lite plugg.

I tisdags arbetade jag ett kvällspass och dessförinnan hände ingenting. Jag mös framför serier och passade på att vila inför kvällens arbete.

I onsdags slutade jag redan vid 13:30 och sambon och jag tog hand om hushållet ihop. Välbehövligt! Skinande rent nu och dammsuget och skönt. Vi åkte även iväg för att handla gemensamt och till kvällen grillade min älskade sambo. Lyxigt och gott! Tittade på en film till middagen med Mark Walhberg som var riktigt bra jag inom kort ska skriva om! Var även en riktigt mysig kväll då min älskade sambo pratade med bebisen i magen för första gången.

I torsdags åkte vi iväg till ett shoppingcentrum för att handla in det som behövdes. Fick med oss hem ett par nya badkläder till oss båda, nödvändigheter ifrån Rusta, lysrör och bebisens första kläder. Det var så galet mysigt att tillsammans handla in vad vi ville sätta på bebisen för första gången och båda är så nöjd! Till kvällen grillade sambon lax som blev himla god och vi åt god vattenmelon till efterrätt och tittade på film.

I fredags var jag också ledig och vi passade på och mysa hemma hela dagen och tog oss en långpromenad under dagen tillsammans på ca 1 timme. Inget speciellt hände förutom att jag fick lite plugg gjort och vi har nu beslutat oss för 12 pojk- och flicknamn vi sedan ska minska ned på alltsammans när vi vet om det är en pojke eller flicka. Så spännande!! Åt återigen grillat till middag och tittade på Good boys och Angry birds 2.

Igår jobbade jag och efteråt åkte vi för att handla in till kvällen och till vår kommande semester. Dock blev planerna lite annorlunda eftersom sambon drog iväg med sina kollegor och körde MC. Desto bättre hann jag då med en massa plugg och njöt av egen tid hemma och när han kom hem tog vi det bara lugnt i varandras sällskap.

Idag så arbetade jag ett kortpass på jobbet vilket var helt underbart. Sambon var ute med motorcykeln och tillsammans åkte vi hemåt igen. Väl hemma har vi tagit en promenad, packat inför imorgon och tagit det lugnt. En mysig och härlig söndag!

Hoppas ni också haft en trevlig vecka! ♡

10 reaktioner till “Vecka 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s