.. Är att äntligen få gå på lite semester! Det var mycket innan sommaruppehållet och direkt efter började jag arbeta. Det har gått bra på arbetet men såklart vill man alltid ha lite semester innan sista året på universitetet startar. Dessutom har jag studier jag behöver utföra inför augusti tentorna vilket kommer underlätta en hel del när jag sedan väl får lite semester.

Sambon har redan denna vecka gått på semester, men jag ska arbeta fram till måndag nästa vecka innan jag går på nästan en veckas semester! Och vill ni veta det bästa? Sambon har i hemlighet suttit och bokat hela vår semester och berättade om den nu när jag kom hem från mitt kvällspass. Han meddelade även att han har köpt in något och att jag inte får titta alls i vår brevlåda! Ska bli så spännande att se varför han är så hemlighetsfull haha.

Ska ni göra något roligt på er semester?

20200705_1341235658287017008700645.jpg

17 reaktioner till “Vad jag ser fram emot just nu..

 1. Så härligt att du snart ska ha semester och roligt med överraskningen! Min semester är inne på sista veckan nu så på måndag börjar jag jobba igen. Jag har haft en bra semester trots det lite dåliga vädret för vi kom iväg till Småland i en vecka och bodde i en jättemysig stuga som vi hade hyrt. Hoppas du får en fin kväll! Kramar 💖

  Gilla

 2. Förstår att du längtar till semestern. Vi ska bara göra dagsturer eftersom Corona härjar men det är roligt det med 🙂 kram

  Gilla

 3. Jag kommer att ha så kallad hemmester.. På grund av corona med mera men jag hoppas du får en riktigt skön semester och en rolig överraskning 🤭 👍

  Gilla

 4. Men du vad jag skulle vara nyfiken, ojojoj! Men vilken mysig sambo som ger dej såna överraskningar ❤

  sv; när jag var barn fanns det finrum hemma hos mina kompisar där vi inte fick gå in, det användes bara vid speciella tillfällen, så jag antar att detta med finporslin och vackra glas lever kvar från den tiden. Jag har en finservis, men jag använder den varje gång jag har fler än en middagsgäst.

  kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s