20200428_1622198843936881353378154.jpg

Veckans bästa: när sambon och jag tog en roadtrip till Gävle och bodde på hotell i två nätter. En mysig liten semestertripp!

Veckans bästa 2.0: skönt nog enbart arbetat 4 dagar, två dagar efter varandra. Sådana veckor har jag ALDRIG tyvärr så uppskattade verkligen detta när man jobbar så pass mycket som jag dessvärre nu behöver göra..

Veckans känsla: mysig. Det har varit en mysig vecka må jag säga med lite regn och tråkigt väder men då har man ändå gjort det bästa av saken hela tiden!

Veckans sämsta: måste nog vara när vi befann oss i Gävle, irrade bort oss under onsdagen och hamnade i värsta ovädret med hagel och åska. Det var så obehagligt att jag blev på väldigt dåligt humör haha. Sedan måste jag nog också säga tankar som dök upp för mig igår. Tankar jag typ inte kan bli av med och förstår inte hur jag kan tänka sådana tankar, men dem finns ändå där och gör mig irriterad och ledsen. Det är väl gravidhormonerna?

Veckans inköp: sex nya trosor (jag är i stort behov av då magen växer och trosorna hamnar så långt ned haha) och en liten kofta till bebis sedan. Fortfarande osäker på den då sambon var lite osäker själv, men tror den kan vara himla fin sedan!

Veckans märkligaste: människorna i stan. Var ute på stan igår med en vän och skulle titta i lite affärer och fika och det var proppfullt med människor överallt som inte hade någon som helst respekt när det kom till corona avstånd och så vidare. Blev till och med lite rädd helt ärligt av hur vissa människor tänker i dagens läge.

Veckans längtar efter: jag längtar efter rätt många saker just nu! Jag längtar tills att jag äntligen får gå på lite längre semester tillsammans med sambon vecka 30, jag längtar tills att vi ska få gå på visning på en lägenhet vi är intresserad av, längtar tills att nästa ultraljud där vi kommer få reda på barnets kön bland annat och längtar så mycket tills att jag inte längre behöver gå på någon annans schema och istället få vara timvikarie på detta jobb jag är på nu. Jag längtar dessutom till att få dessa två uppsamlingstentor överstökade och resultatet så att jag äntligen kan få slappna av inför termin 5!

Veckans idylliska: måste nog vara hotellstunden. Det är så harmoniskt och mysigt att ligga nedbäddad i en hotellsäng och bara vara, inga måsten.

Veckans förvåning: att det gått så snabbt för min älskade sambo att sälja och köpa en ny motorcykel. Det vill säga lite mer än 24 timmar tog det (sålde den på måndag klockan 16 och köpte ny motorcykel tisdag klockan 19).

Veckans reminder: håll ut och njut av tillvaron i största mån du kan!

Veckans väder: ja, det måste väl ändå vara regn som veckan bestått av som mest. Vet att det regnat mer än vad det har varit soligt den här veckan och det har dessutom åskat två gånger ordentligt.

20200428_1622069018172216099927861.jpg

Helgen

Igår startade dagen väldigt lugn och mötte upp min vän i stan vid klockan 13:00. Första mötet sedan skoluppehållet vilket är helt galet samtidigt rätt logiskt med tanke på sommarjobb för oss båda och coronatiden. Vi gick runt i stan och mös bland en massa bebiskläder (min vän är så himla glad över vår graviditet vilket jag uppskattar väldigt mycket!) och hann prata ut om mycket över en fika. Fick dessutom med mig hem en super fin och mysig kofta till bebis och lite trosor till mig! När regnet och åskan började dunsta bort sade vi hejdå och jag mötte upp min bästa vän för att gemensamt gå en promenad till min bil/hennes hem. Super mysigt att träffas sådär spontant, trots att det vart en kort visit! Väl hemma var sambon hemkommen ifrån sitt arbetspass och vi har bara tagit det lugnt i varandras sällskap skönt nog.

Idag har jag bara tagit det lugnt exakt hela dagen. Varvat skoluppgift med sovstunder. Verkligen välbehövligt även fast det känns tråkigt att sova bort en dag sådär, men det behövdes om man säger så! När sambon kom hem idag var han väldans lycklig då han idag har gått på semester i hela tre veckor! Så himla avis på honom då jag själv måste fortsätta arbeta på, men skönt nog lyckades jag få lite lediga dagar till vecka 30 så vi kan hitta på något kul ihop! Nu blir det att fortsätta ta det lugnt inför ny arbetsvecka och tagga till även fast att det känns som det känns just nu haha.

Hoppas er vecka 28 varit bra! ♥

20200428_162233924241616533345829.jpg

6 reaktioner till “Veckans plus helgen

 1. Vad myigt att köpt en liten första kofta, minns att det var väldigt speciellt d man köpte första kläderna. Ja när man fick veta könet blev allt så verkligt på ett anntat sätt.

  Gilla

 2. Så mysigt med en liten semestertripp! Det är skönt att bo på hotell och brukar vara så god frukost😊 Men det är faktiskt störande och oroväckande att folk inte kan hålla avstånd i dessa Coronatider. Så mysigt att handla bebiskläder också😍

  Gilla

 3. Jag noterade samma sak när jag var iväg igår. En hel del människor struntar helt i att hålla avstånd eller att visa hänsyn. Inte bra alls för än är det inte över…

  Gilla

 4. Åh vad mysigt att ha ledighet tillsammans att längta till, det är ju snart :> Alltså det är nästan så jag längtar tills jag ska få egna barn just det här med kläder, finns ju så sjukt mycket fint till dom?! Bara så tråkigt att de växer så fort haha :’D KRAM ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s