20200708_1134292989979537911611595.jpg

God kväll! Regnet öser ned utanför och filmen är pausad för närvarande och tänkte då passa på att uppdatera er nu när jag äntligen har tid. Hittills har den här veckan varit en av dem bästa veckorna på länge vilket jag är himla tacksam över. Anledningen kommer ni snart förstå!

I måndags arbetade jag ett kvällspass, vilket gick bra. Dessförinnan tog jag det bara lugnt, små städade och njöt av lite fritid. När jag sedan kom hem meddelade sambon mig att han hittat en ny motorcykel han var så intresserad av. Motorcykeln befann sig i Gävle och efter att ha stuvat om lite i hans schema sent på kvällen lyckades vi få ihop en minitripp till Gävle. Så efter arbetet på tisdagen packade vi snabbt ihop en varsin väska och var på G till Gävle. Vi var inte framme fören vid 19:00 tiden och sambon fick testköra och köpte även sin motorcykel för en tusenlapp mer än vad han sålde sin gamla motorcykel för i måndags. Himla kap! Vi checkade därefter in på hotellet Scandic väst vid 20:30 och satte oss på hotellrestaurangen för middag bestående av en god hamburgare! Därefter somnade vi gott sedan framför en film.

20200708_0941055765642231625474085.jpg20200708_0942429069604325111002997.jpg

I onsdags var vi skönt nog båda lediga ifrån arbetet och beslutade att stanna kvar i Gävle i ytterligare en dag och njuta av lite ledig tid ihop. Istället för att sätta oss på hotellets frukostbuffé så beställde vi upp en frukostbox till hotellrummet. Enligt mig rena rama lyxen! Efter frukosten beslutade vi oss för att ta oss en promenad på mer än 40 minuter in till Gävle centrum och fick se oss omkring i fina Gävle och tittade på bebiskläder inför förlossningen tillsammans vilket var himla mysigt! På tillbakavägen stannade vi vid en park där man kunde spela minigolf och åt lunch på deras café innan vi började röra oss tillbaka mot hotellet. Eftersom min kära sambo är så äventyrlig av sig hamnade vi på villospår när vi gick tillbaka till hotellet och han fick till slut dras med en otroligt trött och kissnödig gravid tjej som gnällde en hel del. Speciellt när det började hagla och åska mitt i allt. Väl på hotellet kröp vi ned till sängs för att värma oss och lägga kläderna på tork innan vi gick ned för att äta på hotellets restaurang igen. Denna gång tog jag en ceasarsallad! Köpte lite godis upp till hotellrummet och åt lite framför Transformers innan jag somnade gott.

Igår steg vi upp tidigt och åt återigen frukost på hotellrummet. Vi checkade ut redan vid 08:30 och åkte till privat personen som sålde sin motorcykel till sambon och vidare åkte vi hemåt mot Örebro igen med få stopp såsom lunch och hitta rätt. Väl hemma hann jag mellanlanda i ca 1 timme innan jag for vidare till arbetet och arbetade ett kvällspass. Väl hemma hände inte mycket mer än att jag slog igång friends på tv:n och kröp ned under en filt i soffan. Idag arbetade jag sista passet för den här veckan och denna period innan jag tog helg. Orkade med nöd och näppe handla innan jag kom hem och lade mig under filten i soffan igen. Åt tidig middag när sambon kom hem (tacofredag!) och nu myser vi till filmen The Old Guard som jag hittills tycker är väldigt bra!

20200708_1554022880992404430086872.jpg

Igår gick jag in i vecka 15 (14+0-14+6) och är därmed inne i den andra trimestern. Upplever att jag börjar må lite bättre, illamåendet är inte lika påtagligt längre och det känns som om jag blir piggare även fast att jag inte orkar med lika mycket längre. Magen börjar nu puta ut och man ser att den börjar ta form åt gravidmage och det är så mysigt att se. Nu för tiden kan jag inte ha ens treggings utan måste bestämt ha mammabyxor för att uppleva byxor som bekväma. Jag fick även ny tid för ultraljud (RUL) i mitten av augusti som jag nu längtar himla mycket till! Tänkte att jag hädanefter ska uppdatera er om min graviditet och veckor och sedan har jag börjat inleda ett samarbete som kommer gynna mig och sambon mycket som ni gärna får hålla utkik efter! ♥

Hur var era graviditeter?

20200708_1554067040258135426563001.jpg

Hoppas ni fått en bra vecka 28 hittills och att helgen fortsätter bra!

8 reaktioner till “Spontantripp

 1. Vilken härlig miniresa till Gävle det blev och visst är det guldkant på tillvaron att bo på hotell.
  Mina graviditeter var smidiga och bra. Det enda problemet var att jag mådde otroligt illa vilket gjorde att jag som max gick upp tre kilo. Vår dotter ligger ju 1,5 veckor före dig och hennes illamående börjar lägga sig men hon är fortfarande trött.

  Ha en fin lördag!

  Gilla

 2. Att göra såna trippar kan ju vara så himla kul och mysigt! Roligt för honom att ha fått tag i en motorcykel, finns med på min bucketlist att jag vill åka :> Så kul!! KRAM

  Gilla

 3. Vad roligt med spontantripp! Du beskriver en trevlig vistelse i Gävle.

  Jag har mått bra under min graviditet. Inga mammakläder har jag köpt, nu under varmare månader har jag kunnat ha mina vanliga kläder. Utbudet börjar dock bli begränsat, så vi får se om jag klarar mig utan mammakläder även sista veckorna.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s