IMG_5373
(Otroligt gammal bild men oj så jag älskar dem fortfarande!)

Idag firar sambon och jag 6 år och 7 månader ihop. Det är galet att tänka att vi varit ihop så länge och nu utökas vår familj med 50/50 av oss två. Det bästa av honom och det bästa av mig. Det är helt galet att tänka på att jag inom några månader kommer få en del av honom som skapas inuti mig just nu. Jag är så lycklig över att äntligen få skapa en familj tillsammans med min sambo, en dröm jag drömt om så länge nu som äntligen besannas.

Min älskade sambo, pappa till mitt barn, vad jag älskar honom. Han är verkligen det finaste som hänt mig och det bästa som hänt mig. Utan honom hade jag nog inte kommit såhär långt och utan honom hade jag inte varit den jag är idag. Jag älskar allt med honom, från dem jobbigaste sidorna till dem bästa. ♥

12 reaktioner till “2420 dagar ♥

 1. Underbar bild på er vännen och stort grattis till er båda!!! Jag är verkligen jätteglad för er skull och det kommer att bli världens finaste bebis med så fina föräldrar som den kommer att få!!! Massor av kramar till dig 💖💖💖

  Gilla

 2. Stort Grattis till er! Så himla fin bild, förstår att du älskar den!😍 så himla fint skrivet!❤️ Så fantastiskt att få bära på ert gemensamma barn! Kram❤️

  Gilla

  1. Ja, det är så himla mysigt att få bära på vårt gemensamma barn! Det gör något mellan mig och sambon också, att typ kärleken flödar mer på något sätt ❤

   Gilla

 3. Ett så himla fint och kärleksfullt inlägg! Det gläder mig att ni har funnit varandra. ❤

  Svar: Kul att du gillar jordgubbsbyxorna till en liten. 🙂 Grattis till ert kommande föräldraskap, glad för er skull. Har ni förhoppningar om att kunna få veta könet innan födelsen? Det är ju olika hur man väljer/har möjlighet att göra.

  Stor kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s