Tiden är äntligen inne för att jag äntligen ska kunna få gå ut öppet med min nya förändring i livet. Det som jag drömt om så länge nu och det som jag längtat efter i så många år har äntligen inträffat! Anledningen till att jag varit så trött konstant i flera månaders tid beror på att jag är gravid. Det är helt galet att säga det/skriva det. Det känns otänkbart att det äntligen är dags för oss att få oss ett litet knyte som är redan så älskad av så många.

Jag är för närvarande i vecka 14 och graviditetsmånad 4. Detta innebär att vår lilla bebis förhoppningsvis tittar ut tidigt i januari. Vi längtar så himla mycket och vi planerar och skriver inköpslista på mycket. Vi kommer även få himla mycket fint av sambons syster som har ett barn på 9 månader. Så himla härligt! 🙌

Äntligen kan jag skriva ut kompletta ord istället för att ständigt vara kryptisk hela tiden. Det har varit så himla frustrerande att inte få tala om, samtidigt så finns det ju en anledning till att man inte går ut med graviditeten i fören efter vecka 12. Eller efter att man varit på sitt första ultraljud.

Jag var på mitt första ultraljud den 30/6 och fick se ett friskt litet barn sprattlandes där inne. Det var en obeskrivlig känsla på flera olika sätt. En obeskrivlig känsla dessutom som enbart jag får ta del av. Nu under dessa omständigheter är inte partnern välkommen till besöken på grund av Corona vilket är himla tråkigt. Det är en resa man tillsammans går igenom och så elakt rent ut sagt att utesluta pappan bara för att han inte bär på barnet.

Vi är lyckliga och vi längtar så efter att detta lilla knyte ska få komma ut. 😍❤

36 reaktioner till “Den stora hemligheten

  1. Ihh jag såg detta på Facebook och STORT grattis till er verkligen!! Vilken otrolig lycka, den glädjen! Blir så glad för er ska du veta ❤️ KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s