God dag. Hur mås det denna onsdag? Här är det bra, men jag är galet trött må jag säga. Men det är inget som kommer som någon chock, varken för er som får läsa det i varje inlägg i princip och jag själv som lever i ständig trötthet just nu. Vädret idag är heller ingen vidare och påverkar mig väldigt mycket, men skönt ändå när det är lite svalare ute!

Tänkte i detta inlägg skriva vad som händer för mig under juli månaden. Hope you all like it!

20200228_080229

◊ Plocka jordgubbar med en vän. Det ska bli himla mysigt och något som finns på min ”att-göra-lista” under sommarn. Så glad att det äntligen blir av!

◊ Åka till Stockholm. I måndags fyllde min älskade mamma hela 50 år, så till helgen åker jag och sambon ned för att fira min älskade mamma. Det blir dessutom en speciell helg då det händer något extra roligt då!

◊ Jag ska klippa mig. Nu i dessa coronatider men också semestertider har det varit enormt svårt att få till en klipptid. Så nu när jag ska till Stockholm har jag skönt nog lyckats boka in mig så att jag äntligen får klippa mig. Behövs om man säger så!

◊ Tar lite semester. Eftersom jag sommarjobbar som vikarie på ett äldreboende så får jag ingen direkt semester den här sommarn. Däremot fick jag en torsdag-söndag ledighet vilket ska bli så himla mysigt! Sambon har fått semester 3 veckor den här sommarn och jag har lyckats få en av dem veckorna ihop med honom då. Än vet vi inte vad vi vill göra men något roligt hoppas jag att vi hittar på, gärna tillsammans med min familj!

◊ Plugga. Jag har en hel del att plugga under sommarn till augusti. Jag har strukturerat upp ett schema jag ska försöka hålla mig vid och försöka plugga så mycket jag bara kan mellan arbete, nöje och vila.

◊ Arbeta. Ja, som jag tidigare skrev har jag fullt upp i sommar med att arbeta. Trivs på arbetet så hoppas att det fortsätter så hela tiden ut!

Vad för roligt har ni inplanerat i juli?

20200228_080225

9 reaktioner till “1 juli

  1. Det låter som bra planer tycker jag 😀
    Vi inledde med en utflykt, barnen kommer ner, hotellövernattning inbokad, sommarmiddag hos syster min och så hoppas jag på härliga dagar på stranden så klart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s