20200620_121053887860768311796843.jpg

Hallå hallå. Long time no see! Det händer mycket just nu i våra liv vi hittills inte kunnat dela med oss men inom kort kommer jag att göra det. Men just nu tar det upp väldigt stor del av mitt liv och därmed kommer bloggen för det mesta i skymundan. Det och även för att jag arbetar väldigt mycket nu för tiden vilket jag tycker är himla roligt och jobbigt på samma gång.

I fredags var det min enda lediga dag så den spenderade jag skönt nog inomhus bara. Orkade inte mycket och låg i princip och sov hela dagen. De få stunder jag var vaken umgicks jag med min älskade sambo som skulle arbeta natt och tillsammans åt vi köttbulle sallad till middag!

I lördags arbetade jag ett dagpass på arbetet som gick hur bra som helst. Arbetade med två personer som jag trivs väldigt bra med och som jobbar som jag vilket underlättar en hel del i teamarbetet. Efter jobbet mötte jag upp sambon, handlade och köpte hem en pizza till middag. Resten av kvällen blev lugn och sov rätt dåligt den natten tyvärr. Tror det var på grund av värmen då dem senaste dagarna (utöver igår och idag) har varit sjukt varma.

20200620_1210507575971939956808010.jpg

I söndags arbetade jag ett kvällspass och tog det bara lugnt hemma. Tittade på Hammarbys match där det inte gick någon vidare tyvärr. Utöver det umgicks jag med sambon och pluggade inför en av de två uppsamlingstentor jag ska göra i augusti. Jag har nu strukturerat upp ett schema där jag ska minst sitta och plugga 1 timme per dag, så hoppas jag håller detta nu! Det kom även en ordentlig regnskur med åska som dundrade högt och ljudligt. Inte undra på när det är 29 grader ute!

Igår var det lite svalare ute, men fortfarande varmt. Jag arbetade ett dagpass och fick sluta tidigt skönt nog. När jag kom hem tog sig jag och sambon en promenad ihop och åt god köttbulle sallad till middag och tittade på Will Ferells nya film Eurovison song contest. Den tyckte vi båda var himla bra, men väldigt seg ibland! Något stort hände dessutom igår och det var att min älskade mamma fyllde hela 50 år!! Hon fick ett himla fint firande ihop med pappa i Göteborg där dem har bott på fin hotell och ätit god mat. En nöjd mamma, helt klart!

Idag vaknade jag också tidigt eftersom jag hade ett besök på sjukhuset som gick hur bra som helst! Var himla nervös och varit det i några dagar men förgäves. Efter sjukhusbesöket har jag fixat lite i hemmet och tagit det lugnt. Jag har även hunnit plugga en hel del och kompenserade upp från det jag inte gjorde under måndagen. Det har varit ordentliga regnskurar idag så det har inte blivit någon promenad idag på min lediga dag men däremot har jag vilat upp mig inför kommande arbetsvecka!

20200620_1210553227090132911425329.jpg

Idag är det även sista dagen på juni månad. Har det hänt något speciellt hos er i juni? För mig har det varit att ta sommaruppehåll, få härliga resultat det sista jag gör i skolan, det har blivit att spendera tid med både svärmor och min familj och vänner. Det är även ytterligare en månad där jag har fått ställa om mig efter denna nya situation vilket är himla roligt förstås! Jag började även arbeta på det här arbetet jag nu arbetar på och trivs himla bra.

I juli månad har jag inte mycket inplanerat utöver att jag ska jobba hela månaden ut och även ta lite semester ihop med min sambo på några dagar. Förhoppningsvis är det många fina dagar som man kan spendera tid på badstranden eller ta härliga promenader ihop med sambon. Jag vill också bocka av lite saker ifrån min sommar-lista som jag vill göra och förhoppningsvis bockar jag av en av dem nu denna vecka ihop med en vän!

Hoppas att allt är bra med er och att ni får en fortsatt fin tisdags kväll! ♥

20200620_1210464468272060123167271.jpg

5 reaktioner till “30 juni

  1. Jättefint och trevligt inlägg att läsa igen.. Och så skönt vi fick regn Igår kväll och i natt och just nu är det härliga 18+ känns onekligen som en andningspaus.. Fotboll ja då säger jag, Heja Bajen 👍👍👍 och hoppas det går bättre nästa match..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s