20200627_2229588012875081338658683.jpg

Lyckan är enorm. En lycka jag så gärna vill dela med mig av till er! Minns ni min oro inför resultatet jag skulle få tillbaka på en tenta jag skrev den 12 juni? Tidigare i veckan fick jag äntligen reda på resultatet och det visades sig att jag blev godkänd på den sista tentan jag gjorde i termin 4. Jag är så lycklig!

Jag var galet nervös och började tappa hoppet om att jag skulle klara mig. Min utbildning är en av dem svåraste på universitetet eftersom vi endast får tre chanser på oss att klara ett moment. Klarar vi inte momentet på tredje försöket blir vi spärrade i ett helt år tills att vi lyckas och får därmed tre nya chanser ihop med terminen under oss.

Jag trodde helt ärligt att jag skulle få en ytterligare uppsamlingstenta eftersom vi skulle ha 70% rätt och få minst 100 poäng på 10 frågor för att bli godkänd. Det såg då inte ljust ut när jag utförde tentan men det visades sig att jag till och med fick 2 poäng över godkänt, vilket är ren och skär lycka för mig!

Nu kan jag fortsätta sommarn med vetskapen att jag endast har två uppsamlingstentor och eftersom jag fått två härliga resultat på raken (VG och G nu då) har bevisat att jag är duktig och att om jag sätter mig in i dessa två tentor rätt tidigt under sommarn kommer jag med all säkerhet få fortsätta i termin 5 till höst. Det är vad jag hoppas och längtar till just nu!

Håll tummarna för mig! ♥

9 reaktioner till “Glädjande resultat

  1. Ihh du är helt fantastisk vännen!! Stort grattis till dig och gud vad stolt du ska vara 😍🙏🏻

    Gilla

  2. Vad roligt för dig, stort grattis!

    Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar! De hemmagjorda våffelrånen samt glassen i Gamla Stan är himla god, det vill jag uppleva en andra gång. 🙂

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s