20200621_0858221531405428830780782.jpg

En dag vi sent ska glömma! Det var det igår allt. Den 25:e juni tog min älskade sambo äntligen sitt MC-körkort! Jag är så galet stolt över honom och så lycklig för att han på första försöken lyckas på både uppkörningen och på teoriprovet. Han förtjänar verkligen det här efter allt vi behövt gå igenom under tidig år 2020. Nu börjar vi uppleva att balansen skönt nog börjar bli bättre och jag är så glad över det!

Utöver att min underbara sambo fick sitt MC-körkort så åkte vi iväg tillsammans med min bästa vän efter våra jobb till en badstrand. Första doppet på hur länge som helst (utöver att jag badat i en pool i Mallorca 2018). Det var trots allt 34 grader igår så det behövdes efter en hemskt svettig dag på arbetet för oss två och svettig uppkörning för sambon. Det var riktigt mysigt och vi hann doppa oss två gånger (det vill säga, jag och min bästa vän då, sambon doppade sig enbart en gång). Vi var inte vid badplatsen fören vid 18:30 och var väl inte hemma fören 21:30. Blev dusch och därefter åt jag och sambon god köttbullesallad men jag var så galet trött att jag åt med ena ögat stängt. Samma när vi fikade till kvällen med en morotskakabit haha. Så blir det med värme, mitt tillstånd och mycket jobb.

20200621_0858007225233397742639116.jpg

Utöver detta har inte mycket roligt skett tyvärr. Bara jobb, jobb och åter jobb. I måndags jobbade jag ett kvällspass och dessförinnan tog jag det bara lugnt och tränade lite. På tisdagen arbetade jag ett dagpass och efter jobbet åkte jag bara hem och vilade upp mig och njöt i solen. Åkte iväg och handlade med sambon och därefter njöt vi bara hemma. På onsdagen jobbade jag återigen ett kvällspass och inget mer skedde den dagen och igår arbetade jag ju dag. Så mycket jobb och inte mycket annat hinns eller orkas med. Jag har dock påbörjat lite inför ena tentan jag har i augusti och ska fortsätta med det nu när jag är ledig idag. Ska bli så skönt att bara få slappa och ta det lugnt. Väl behövligt!

Hoppas ni får en fantastisk fin fredag idag!

20200621_0857305090928946138584333.jpg

2 reaktioner till “Latest from the week

  1. STORT grattis till din sambo, vilken glädje för honom!! ❤ Åh det var så längesen jag doppade mig i Sverige, minns det inte ens?! Är sån badkruka så behöver verkligen ha det varmt haha :'D Men härligt! KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s