20200620_1220002410877999171432724.jpg

En försenad ”att göra” lista över sommarn kommer nu här! Jag älskar själv att lista upp saker man vill göra under sommarn för att sedan mot slutet se vad man faktiskt lyckats hinna med och göra. I år blir ju det en mer annorlunda sommarn i jämförelse med tidigare år, men det finns ju alltid saker att göra i till exempel sin hemstad och finns annat man kan göra under sommarn som inte behöver innebära stora folksamlingar. Här är en lista på vad jag skulle vilja göra under sommarn och hoppas på att jag lyckas få åtminstone en vecka ledigt under sommarn!

20200620_1219571884971605614945853.jpg

♥ Plocka jordgubbar. Detta är något som får följa med från förra året. Av någon anledning hann vi inte med detta och hoppas att i år finns det möjlighet att plocka lite jordgubbar!

♥ Besöka Vinön. Också något som får följa med från förra årets lista som jag inte hann med. Vi bodde rätt nära den här ön förut och vi var alltid nyfikna på att besöka ön, men det hann inte med. Så i år hoppas jag att vi hinner med det!

♥ Besöka smultroncaféet. Hört mycket gott om det här caféet via vänner och det är något jag jätte gärna skulle vilja besöka under sommarn. Gärna med vännerna eller tillsammans med sambon.

♥ Besöka Karlslund. Och äta en picknick eller ta en härlig promenad. Aldrig varit där men också ett ställe jag enbart hört gott om så det hoppas jag att vi hinner med. Picknick är något jag älskar och något som är rätt trevligt ihop med flera personer så det hoppas vi allt på kan hända under sommarn!

♥ Besöka Stockholm och familjen. Såklart vill jag spendera min lediga tid med min familj. Kanske hitta på något roligt att göra under sommarn ihop som inte nödvändigtvis behöver innebära att spendera tid med stora folksamlingar och ändå hålla oss till restriktionerna. Något jag upplever många börjar bli slappa med nu eftersom det är sommarn. Hoppas jag har så fel!

♥ Införskaffa det som behövs inför framtiden. Mer än så kan jag för nuvarande inte säga. Men detta är något vi behöver och skulle vara så skönt att det skulle bli gjort lite under sommarn.

♥ Träffa vänner. Det går in lite på den andra punkten med caféet men det innebär också att träffas och göra annat.

♥ Klara uppsamlingstentorna. Detta är jag så nervös inför. För närvarande ligger jag efter i skolan med två tentor av förklarliga skäl och dessa två ska jag utföra i augusti. Om jag klarar dessa två tentor (som vi innerligt hoppas på!) så kommer jag få fortsätta studera till hösten och har enbart ett år kvar på utbildningen. Hoppas hoppas hoppas!

20200620_1220022822053730157295127.jpg

Det finns såklart fler saker jag önskar att göra under sommarn. Men detta är en lista på dem saker jag just nu kan komma på och som jag innerligt vill göra. Även ta promenader och mysa i solens värmande sken.

Vad för roligt har ni inplanerat/vad vill ni hinna med?

20200620_1219551019455621668251962.jpg

5 reaktioner till “What to do in summer 2020

  1. Du har verkligen lite att se fram emot trots att vi får en annorlunda sommar i år.
    Jag har ungefär liknande planer på att besöka en massa olika platser som jag varit på tidigare..Ska bli kul att se om du hinner med allt.. Ha en fin vecka nu 👍😄👌

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s