20190628_102746

Många bilder på blommor. Men det tycker jag bara hör till sommarn och tycker det även är himla mysigt med blombilder. Ni får gärna säga till om jag över använder bilder på vackra blommor.

Hur har er dag varit idag? Själv har dagen i stort del bestått av trötthet. Jag steg upp tidigt efter ett kvällspass och arbetade dag. Efter jobbet åkte jag hem och började damma av på hyllor och städade undan och tvättade inför att familjen ska komma hit! Efter det har jag bara myst hemma, tittat på Nailed it och Hammarbymatchen som dessvärre slutade 2-2 mot Elfsborg.

20190628_102752

Igår arbetade jag ett kvällspass och innan arbetspasset hann jag med ett träningspass och småstäda. Jag hann även ta en powernap och spendera lite tid med sambon innan jag behövde åka iväg. När jag kom hem sedan åt vi lite vindruvor till kvällsfika innan det blev sängen för oss båda två som behövde kliva upp tidigt.

Idag vill jag passa på att slänga med en gratulation till min fina kusin som fyller år idag och hoppas hon fått en fantastisk födelsedag. Alltid trist att inte kunna fira varandra nu under dessa coronatider men desto roligare blir det att träffas igen sen!

Kvällen fortsätter vara lugn och lägger fortsatt städning åt sidan till imorgon. Hoppas ni haft en himla fin onsdag idag!

20190628_102802

16 reaktioner till “17 juni

  1. Vad fint av dig att gratta din kusin så, hoppas hon fick en jättebra dag verkligen! ❤ Lät som att ni hade en himla mysig kväll där, så skönt att inte göra allt för mycket liksom! Ha nu en underbar midsommar! KRAM ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s