20200222_125601

What a day! Dagen startade tidigt eftersom jag skulle på besök till vårdcentralen vid 08:30 för ett rutinbesök. Jag skulle avsluta besöket genom att ta blodprover innan jag fick gå hem. Dock var det inte så enkelt som jag hade hoppats på. Jag är nämligen stick rädd och var inte alls beredd på att dem skulle ta hela 7 rör. Det gick bra dem första 4 rör som undersköterskan tog på mig men vid det tredje röret började jag dåsa ihop. Jag intalade mig själv att jag åtminstone skulle klara mig tills att nålen var ur dragen, vilket jag också gjorde. Därefter blev det bara svart och jag vaknade med vårdpersonal som stod oroade runt mig. Jag blev väl omhändertagen och fick lägga mig i ett behandlingsrum tills sambon kom och hämtade mig fint nog. Ända sedan dess har jag känt mig himla utmattad och trött vilket inte är så konstigt och jag har försökt vila upp mig ordentligt väl hemma. Utöver det har jag även försökt mig på att plugga inför tentamen imorgon vilket har gått relativt bra må jag säga. Hoppas innerligt på att jag nu kommer att få ett Godkänt betyg så att jag kan slippa denna tenta för evigt!

20200222_125619

Igår var jag bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Sambon var skönt nog ledig och tillsammans har vi handlat, tittat på Netflix och spelat flera omgångar fia med knuff. Vi har även pratat ut om en hel del som rör vår situation just nu vilket är himla skönt! Jag gjorde mig även ett försök till att plugga vilket gick likaså helt okej.

Resterande av kvällen kommer bestå av att försöka hinna klart med det sista gällande tentamen och därefter ska jag ta en paus och titta på film och lägga mig tidigt. Något jag verkligen skulle behöva den här dagen!

Hoppas er torsdag varit fin idag!

20200222_125217

9 reaktioner till “11 juni

  1. Usch då att reagera så på provtagningen, skönt att du fick fin omvårdnad och att sambon kunde hämta dej.
    Själv är jag bara rädd för själva sticket, men det är för att jag är rädd för själva smärtan p.g.a vissa omständigheter.
    Håller tummarna för dej idag.

    Gilla

  2. Men fy vad hemskt, att du svimmade!❤️ Men skönt att det blev bra sen, trots att du kände du trött och så efter! Förstår det❤️ Vad mysigt med fia med knuff och netflix! Skönt att ni pratade ut med, de är alltid skönt efter! Kramar till dig! ❤️

    Gilla

  3. Att bli stucken är inte kul. Jag tog 15 rör en gång. Höll också på att tuppa av. Förstår att du kände dig matt efteråt. Det är ju en riktig pärs man går igenom
    Tentan går säkert bra, håller tummarna .Kram

    Gilla

  4. Vilken jäkla otur att du svimmade. Ska man svimma så är man ju på rätt plats med en massa sjukvårdspersonal som kan hjälpa till!
    Trevlig helg!

    Gilla

Lämna en kommentar