20200228_080229

Godmorgon! Hur är läget? Just nu sitter jag och kontrollerar och bearbetar jag min skrivna hemtentamen som ska vara inlämnad idag samtidigt som jag myser till det i soffan. Dagens väderlek är mulet och trist och ser ut som om det kan regna när som helst, så blir en lugn innedag idag. Utöver att hemtentamen ska lämnas in ska jag försöka ta och städa i ordning i hemmet, delta på ett VFU seminarium och titta igenom en tentamen jag ska skriva om en vecka. Efter det kommer min kära svärmor hem till oss idag och tillbringar hela helgen tillsammans med oss då min älskade sambo fyller år imorgon. Kommer nog bli en lugn men mysig fredag idag!

För precis fem år sedan idag tog jag studenten. Det är helt galet att tänka att det var hela fem år sedan jag äntligen gick ur gymnasiet och att jag nu sitter här igen med skolarbete. Men jag är också himla lycklig över beslutet att börja studera igen! Idag är det ”skolavslutning” som avslutas med ett seminarium där hela klassen samt några lärare ska samlas på. Blir mysigt och skönt att slippa utföra skolarbete (till viss del) under en längre tid nu. Blir bara att fokusera på det skolarbete som faktiskt behövs vilket jag ser fram emot!

20200228_080225

Igår var det en solig och fin dag. Jag startade dagen med att göra klart min hemtenta och städade i ordning i hemmet. Därefter träffade jag upp min bästa vän och åkte vidare till Mberg för shopping. Blev att hitta en födelsedagspresent till min kära sambo och även en bok jag kommer ha stor nytta av om några månader. Hittade även ett fia med knuff spel som sambo och jag velat ha länge och en skrivbok till mig. Fikade till det lite innan vi sade hejdå och jag åkte hem för att spendera tid med min sambo. Blev att spela fia med knuff igår ca 8 gånger haha. Till kvällen tog vi det bara lugnt vilket var välbehövligt.

Jag vill även skicka med en hälsning till min älskade farmor som igår skulle ha blivit 71 år gammal. Tidigare i år miste vi henne vilket var hjärtskärande och jobbigt men jag försöker alltid minnas allt trevligt som jag fick dela med henne. Älskar dig, farmor ♥

Hoppas ni får en fantastisk fredag idag!

20200228_080235

2 reaktioner till “Femte juni

  1. Åh har det gått fem år för dig nu?! Tog studenten för två år sen iår och kan inte alls fatta det själv haha, det går ju så fort!! ❤ Fin tanke till din farmor vännen ❤ STOR kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s