Hallå gänget! Hur har ni det? Har ni det också soligt och vackert där ni bor? Här är det toppen väder och varit det rätt länge nu. Dagarna känns längre tack vare ljuset dessutom vilket gör dagarna ännu bättre enligt mig.

20200601_18352584091802140177583.jpg

Ja, vad hände? Första juni lovade jag att jag ska försöka publicera åtminstone en gång per dag. Detta fallerade efter det inlägget haha. Nej, men igår var jag så trött efter dagen att jag var ibland rätt okontaktbar. Nej, men igår startade dagen tidigt för att jag var inbjuden till en introduktions dag på mitt nya arbete där vi gick igenom ergonomi, verksamheten och så vidare. Det var uppehåll under lunch tid bara då jag passade på att ta mig ut i solen och gå en promenad innan jag skulle tillbaka till arbetet. Introduktionsdagen var inte slut fören vid ca 15:30 så blivit att jag bara slappade i soffan i princip när jag kom hem. Tog en ytterligare promenad med sambon dock men annars låg jag och små sov under hela eftermiddagen/kvällen. Den trötthet jag upplever nu är inget att leka med men skönt att den förhoppningsvis går över inom kort.

20200601_1835155626665903041810330.jpg

Idag har jag skönt nog varit ledig men segheten har suttit i för det. Både sambon och jag somnade i soffan vilket gjorde att sömnen dock blev störd. Men har blivit att små slöa i soffan mellan att jag har pluggat på hemtentamen och små städat i hemmet. Ska nu ge mig med mitt plugg och ta kväller ihop med sambon som för närvarande står och lagar köttfärssås. Får se om det blir till lasagne idag eller imorgon, gott oavsett!

Hoppas ni fått en fantastisk fin onsdag idag!

20200601_1835272272203359843566095.jpg

6 reaktioner till “Tredje juni

  1. Jodå, här är det också soligt och vackert. Det känns rentav som riktig högsommar så det är underbart!😃 Känner igen mig i det här att vara trött och seg. Soffan har en magisk lockelse😆

    Gilla

  2. Ja juni månad började så himla fint, men tyvärr verkligen det vända nu. Visar regn hela dagen idag, hoppas resten av helgen blir fin sen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s