Ny månad vilket jag sef fram emot att komma in i av flera olika skäl. Sista obligatoriska veckan har jag nu gått in i innan sommaruppehållet vilket känns himla bra! Året som gått har varit rätt bra men på grund av tragisk början på året blev skolan lidande, vilket jag hoppas kunna ta igen nu till hösten. Utöver skoluppgifter börjar jag även jobba på ett nytt jobb vilket ska bli roligt samt att det är flera födelsedagar som kommer firas. Bland annat min sambos 24 års dag och mammas 50 års dag. Blir även spännande månad när det kommer till alla inbokade möten och tester som ska göras. I juni kommer jag även med gott samvete kunna delge en av mina största hemligheter för närvarande jag är ivrig att få berätta!

Hur ser er månad ut? Något inbokat?

Månaden startade bra genom strålande solsken och värme. Varit upp till 28 grader ute idag vilket både är skönt och jobbigt på samma gång. Efter ett inbokat besök hos VC åkte jag och sambon vidare till Wadköping för en trevlig promenad. Efter lunch åkte vi sedan vidare för att titta på en visning på en lägenhet innan vi landade hemma. Både blivit grillat till lunch och middag då lunchen bestod av hamburgare och middagen av god karré med champinjoner och sparris. Super gott! Emellanåt har vi njutit av vädret även hemma och funnit att vi har ett getingbo på tomten. Läskigt! Super trött vilket jag rätt ständigt är nu för tiden och blir nog en tidig kväll idag.

I helgen har det varit lugnt. Sambon arbetade kväll från fredag till söndag och jag var hemma hela helgen utöver få promenader i området. Även hunnit med en hel del plugg på hemtentan som ska vara inlämnad nu på fredag. Rätt svår så hoppas nu på ett godkänt betyg! Utöver det har helgen inte helgen bestått av mycket annat.

Hur var er helg?

Jag hoppas att er start på månaden och dessutom er start på veckan har varit bra. Hädanefter ska jag se till att uppdatera åtminstone en gång per dag då jag verkligen saknar att skriva här på bloggen samtidigt som det är skönt att bortprioritera bloggen när annat behöver prioriteras. Ha en fantastisk fin fortsatt kväll allesammans! ♡

5 reaktioner till “Första juni

  1. Åh äntligen, snart uppehåll!! Ge inte upp inte upp det sista nu hjärtat ❤ Men som du skriver har det ju varit magsikt väder och älskar det, vi får njuta massor!! Hoppas du får en kanonbra månad! KRAM

    Gilla

  2. Massor med skoj att se fram emot! 🙂 Ska bli spännande att höra vad du har att berätta med! 😀
    Mina planer i Juni är mest att chilla på sommarstället. Fira midsommar och sånt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s