20200326_1606296629070868458180284.jpg

Hallå hallå! Long time no see. Jag har haft fullt upp i min vardag sen starten på veckan vilket har återigen inneburit att bloggen blivit lidande. Det är såklart jätte tråkigt att inte orka med bloggen när man har sluttampen i skolan, men jag försöker hinna med så gott jag kan samtidigt som jag under fritiden försöker spendera tid med min älskade sambo!

måndags klev jag upp tidigt ifrån sängen för att förbereda mig inför min allra sista VFU under termin 4. Dessvärre var det enbart två dagar på grund av Corona men jag är såklart tacksam för dessa två dagar jag fick testa på. Både måndagen och tisdagens praktikdagar gick bra och var lärorika. Efter praktiken åkte jag hem för att spendera tid med sambon, stor handlade inför veckan och mös i soffan båda dagarna.

20200326_160640858646075990258543.jpg

I onsdags var jag ledig ifrån praktiken vilket innebar att jag satte mig ned med lite plugg. Har för närvarande en hemtenta som ska vara inlämnad den 5 juni så rätt mycket att göra inför inlämningen. Utöver det tog jag en skön promenad under förmiddagen och till kvällen tog jag och sambon det bara lugnt. Gårdagen blev inte heller så händelserik utöver att jag och sambon tog en promenad tillsammans, var på en visning och köpte med oss hem pizza till kvällsmat. Himla gott och välbehövligt! Utöver det åkte jag dessutom in till praktiken för att fika med hemmagjord kladdkaka och presenter till min handledare.

Idag har jag suttit en hel del med plugg och dessutom tittat på en hel drös med filmer. När jag pluggar brukar ljud göra så att jag koncentrerar mig bättre och slår alltid på någon serie/film jag sätt så jag inte alltid blir nyfiken över vad som händer. Utöver det har jag fixat och donat lite i hemmet och tvättat en hel del. Jag har även passat på att träna lite under morgonen inför betygssamtalet med min handledare. Godkänd vilket gör mig himla glad!  Nu tänkte jag fortsätta kvällen med att titta på en film och bädda sängen inför natten.

20200326_1606385701938331364653814.jpg

Hur har er vecka 22 varit hittills? Hoppas även att allt bara är bra med er!

4 reaktioner till “Uppdatering vecka 22

  1. Åhh vad kul med en uppdatering från dig vännen, men jag förstår helt klart att det varit en del och livet prioriteras! Du är så grym som jobbar så mycket med skolan, som sagt så impad!! Ta hand om dig ❤

    Gilla

  2. Så härligt med godkänt på praktiken om än supertrist att det vara blev två dagar. Tycker du gör helt rätt i att fokusera på skolan och intte bloggen under denna sista pluggtid!
    Usch, kan verkligen vara kul att vara rädd för getingar.
    Min vecka har varit väldigt bra 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s