20200428_1622069018172216099927861.jpg

Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på bloggen på ett bra tag nu. Det är mycket som händer just nu i våra liv som vi tar ställning till och är en del i skolan att beta av. Därmed kan bloggen hamna i skymundan ibland.

Sedan jag sist skrev ett vardagsinlägg (förra lördagen) har inte mycket hänt. På söndagen tog jag och sambon det lugnt eftersom vi kom hem så sent på natten vilket gjorde oss sega under hela dagen. Däremot tränade jag i 40 minuter skönt nog. På måndagen tog jag det lugnt hemma och vilade upp mig inför veckan och tisdag samt onsdag har jag deltagit på två föreläsningar via Zoom. Nu gått in på ny kurs om kognitiv psykologi som är himla intressant! Utöver det var sambon iväg på körskola och risktvåan under dessa två dagar för motorcykelkortet.

20200428_1622198843936881353378154.jpg

I torsdags åkte jag in tidigt till skolan för att få hjälp inför min omtenta på tisdag. Umgicks med mina två vänner innan jag åkte hemåt igen. Sambon var skönt nog ledig så vi beslutade oss för att ta en liten promenad ihop. Till kvällen åt vi en nostalgi rätt som hans pappa ofta brukade göra när vi bodde hos honom – crabsticks med ris och curry!

Igår åkte jag iväg på ett besök inom vården och fick nyttig information och nya tider till både kvinnan jag var hos samt en läkare för min allergi/eksem. Efter det åkte jag hem för att städa hela huset inför att min bästa vän skulle komma på besök. När hon väl kom tog vi oss iväg till närmsta tätort för att handla. Därefter mös vi framför Riverdale och Robinson och åt gottis varvat med en promenad. Mysigt nog stannade hon över natten så inväntar att hon ska vakna till lite, likaså med min sambo. Ska alldeles strax väcka liv i dem båda två!

Dagen idag är oplanerad. Jag ska umgås med min vän innan hon åker hemåt, ta mig an lite plugg och vila upp mig inför kommande vecka. Hoppas ni alla får en fantastisk lördag idag!

20200428_1622437948871147086563357.jpg

16 reaktioner till “Lite uppdatering

  1. Ibland behöver man fokusera på annat än bloggen och just där är jag själv just nu. Orken räcker inte alltid till allt man vill. Hoppas du får en riktigt fin tisdag fina du! Stor kram 💖

    Gilla

  2. Så roligt att du hade en kompis på besök och att hon sov över, det är ju trevligt. Lycka till med omtentan och ha en fortsatt trevlig vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s