Här kommer det fjärde önskeinlägget, ett inlägg önskat av Enna. Det här inlägget var väldigt svårt att skriva må jag säga just eftersom jag inte alls har en aning om vad ni vet om mig. Men jag tänkte att jag skulle radda upp lite saker här som ni troligen inte vet om mig som ni kanske finner intressanta!

20200403_1525515546447994505389357.jpg

Jag har beslutsångest. Jag är en person som nästan aldrig kan ta ett beslut eftersom jag vill alltid ta rätt beslut men inte vet vad som är det rätta beslutet. Detta är något jag får handskas med dagligen eftersom oavsett om det är enkla eller svåra beslut, är det trots allt ett beslut som ska tas. Har ett citat som jag alltid tänker på i dessa svåra stunder:
”Ett val är ett väldigt enkelt ord att säga, men väldigt svårt att kunna agera rätt.”

Jag äger en Suzuki Swift 2018. Det är min allra första bil och jag är himla stolt över den. För några år sedan hade jag och sambon en gemensam bil, en polo från 2002, som ständigt behövde in på verkstaden. Tur nog kunde min barndomsvän hjälpa till och en dag när vi befann oss på verkstaden rullade en kollega till min barndomsvän in med en Suzuki Swift. Sedan den dagen har jag alltid haft den bilen som en dröm bil tills jag ca 2 år senare kunde köpa den alldeles själv!

20200403_1525492176673939144324048.jpg

◊ Jag är allergisk mot ett konserveringsmedel. Närmare bestämt ett konserveringsmedel som heter Methylchloroisothiazolinone och Methylisothiazolinone. Dessa konserveringsmedel brukar oftast finnas i till exempel: tvål, handkrämer, schampo, balsam, målarfärg, lim, smink, diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och så vidare. Det gäller att läsa på inför användning. Minns ni att jag i ca 1,5 år gick runt med extrema eksem besvär? Detta var anledningen. I dagens läge kommer eksemen från och till men i dagens läge ser det fint ut!

◊ Dramatik har en tendens att förfölja mig. Jag vet inte vad jag gör för att hamna mitt i något drama men jag är aldrig orsaken till att den uppstår. Jag råkar bara bli vän med fel personer alternativt råkar säga något fel som orsakar något stort som inte ens behöver ske. Det har hänt mig ofta genom åren och jag blir alltid fundersam över vad det handlar om. Ofta har jag hört att det handlar om avundsjuka och konstiga saker jag inte förstår mig på. Det är skönt att inte delta i dramatiken och låta den spelas ut i sanden istället.

◊ Min pappa är den som kom på mitt ”blogg”namn. Komiska i allt är att min pappa alltid har tyckt att jag är knasig, kan kalla mig för mitt smeknamn ”knas” eller ”knasunge” och så vidare. Till slut blev det en del av mig och perfekt namn på min personliga blogg.

20200403_1525398204791172720016186.jpg

16 reaktioner till “Personliga saker om mig

 1. Älskar lite mer personliga inlägg, så kul att få läsa vännen! Det med beslutsångest känner jag SÅ väl igen mig i alltså, fruktansvärt jobbigt helt enkelt! Det citatet ska jag faktiskt spara, så sant ❤ KRAM

  Gilla

 2. Kul fakta om dig och inget som jag kände till. När det gäller beslutsångesten kan jag känna igen mig för jag vill också väldigt gärna att det ska vara rätt beslut jag fattar. Tack och lov så gäller det oftast större saker så i mitt dagliga arbete påverkar det mig inte. Men när det gäller att köpa trädgårdsmöbler så ältar jag hit och dit, fram och tillbaka medan andra förmodligen bara fattat ett snabbt beslut.

  Gilla

 3. Vad spännande, visste inte alls detta om dig! Vad hemskt att ha drama som förföljer dig, minns en enda gång när jag råkade bli medlare i nå drama mellan en tjej och hennes lärare och en annan gång medlare mellan två tjejer. Och alltså, nej. Det är energikrävande och tramsigt, vill aldrig vara med om det igen XD Fattar inte hur du står ut att höra skiten!

  Gilla

 4. Så kul inlägg och speciellt att få veta hur bloggnamnet kom till! Jag är också en person med beslutsångest, det finns däremot stunder då jag är riktigt bestämd vid mitt beslut 🙂

  Gilla

 5. Kan tro att din pappa kallar dig det med glimten i ögat så det vart ett gulligt uttryck då han säger det och då vart det ju gulligt namn. Samt jag har också beslutsångest. Fin bil, vilken färg?

  Gilla

 6. Vad roligt att få läsa lite mer om dig. Kul att din pappa kom på ditt bloggnamn. Min son tyckte att min blogg skulle heta mamagringe haha Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s