20200509_2111453807765139978702793.jpg

Sådan fantastisk lördag vi fick igår. Ibland kan spontana träffar med vänner vara dem roligaste träffarna. Under dagen tog vi en promenad, spelade yatzy och vem vet bäst och planerade inför framtiden. Vid halv sex ringer Mikael till mig och undrar om vi ville följa med ut för att spela kubb och umgås. Vi var rätt snabba på fötterna och kom iväg så vi var där strax efter 18:00. Tillsammans spelade vi kubb på det originella sättet samt med en fotboll och lyssnade på härlig musik. Det var himla fint väder ute och varmt dessutom så det var bara mysigt!

Efter att vi spelat ett tag beslutade vi oss för att gå in till Melker för lite kortspel och drack drinkar (alkoholfritt för min del, men oj så god hans drink var!!) och åt lite chips. Vi spelade Chicago och Black Jack. Ytterligare en god vän dök upp efter hennes kvällspass. Så himla mysigt! Vi beslöt oss för att åka strax efter 00:00 och åkte förbi MAX på vägen hem. Väl hemma åt vi snabbt innan vi båda lade oss i soffan och somnade.

20200509_2111486606989560368040003.jpg

Hoppas på fler sådana här spontana dagar/kvällar! Det är så härligt just eftersom jag suttit stilla och instängd i mitt hem allt för länge nu. Sedan tisdags har inte mycket hänt sedan jag sist skrev utan det har varit lugna men intensiva dagar hemma. I onsdags och torsdags pluggade jag inför fredagens tenta i teknisk rehabilitering och i fredags skrev jag tentan. Hur det gick? Det återstår helt att se eftersom min lärare är expert på att göra invecklade frågor som gör det nästintill omöjligt att förstå ens vad hon vill. Till kvällen lagade vi rotfruktslasagne och åt framför sista avsnittet av bäst i test.

Hoppas ni fått en otroligt fin helg hittills och att er söndag blir bra! ♥

20200509_2111546732709412413334546.jpg

15 reaktioner till “Spontankväll ute

 1. Spontanträffar blir ofta dom bästa. Visst är det härligt när man kan ha aktiviteter ute? Ljusa kvällar och hela sommaren framför oss! 🙂 Toppen!

  Gilla

 2. Så härligt med en kväll som var tillräckligt varm för att kunna ”leka” och umgås ute. Spontant brukar alltid bli bra.
  Drinken ser verkligen läskande ut, jag tycker det är svårt att göra goda alkoholfria drinkar.

  Gilla

 3. Så himla roligt det är med spontana kvällar, de är det bästa! 😍det lät som ni hade en fantastisk kväll! Drinken ser riktigt frisk och god ut😍 kubb och spel är ju så roligt! Hoppas du hade en fantastisk söndag med! Kram ❤️

  Gilla

 4. Sounds like a nice and happy night, that’s what we called as ”spontanträffar”.. Trevlig forts tors, som det står i alm.. 👍🤗👌..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s