80693876_2691488440873643_845737171489914880_n (1)

Det är helt galet hur fort tiden egentligen går. Idag var det exakt tre månader sedan jag och min sambo behövde säga adjö till vår mest älskade Ginzo. Det gör så ont att tänka på och det finns dem stunder då det känns för jobbigt. Men nu för tiden känns det dessutom även bättre. Jag tänker ofta tillbaka på lillen med ett glatt leende på läpparna eller med härliga minnen. Förr försökte jag frammana honom från mina tankar, i dagens läge försöker jag bara minnas den tid vi fick ihop med enbart glädje. Min älskade Ginzo, alltid saknad och alltid älskad ♥

20200326_160640858646075990258543.jpg

Hur har ni haft det på sistone? Själv har jag grävt ned mig i plugg i över två veckors tid för att göra allt för att klara tentorna. I måndags gjorde jag en av de två tentorna som ska göras den här veckan. Förhoppningsvis kommer den gå vägen, men jag är väldigt tveksam kring eftersom kunskapen inte riktigt når fram till mig. Förhoppningsvis går det bättre än vad jag föreställer mig.

Utöver tentorna har jag enbart befunnit mig hemma i princip. I fredags var en hemmadag där inte mer än plugg egentligen blev gjord och till kvällen tittade jag och sambon på bäst i test. På lördagen träffade jag min bästa vän för att gemensamt handla, vårt sätt att spendera lite tid ihop, efteråt var jag bara hemma och tog det lugnt och tränade lite. Resterande av dagarna (måndag-tisdag) har sett likadana ut med plugg och lite träning på det. Stora beslut som också ska tas inför framtiden som vi klurar på just nu!

Alldeles strax blir det att äta korvstroganoff, titta på Robinson och spendera tid med min sambo innan sängdags. Hoppas ni fått en fantastisk onsdag idag!!

20200403_084110758566532769403271.jpg

9 reaktioner till “Tre månader sedan

  1. Saknad gör så himla ont. Men det är skönt att du kan fokusera mer på de glada stunderna nu. Om det finns något efter döden så är det garanterat de stunderna som Ginzo minns med ❤

    Gilla

  2. Vad fin han var din Ginzo 💕 Det är väldigt jobbigt när djur för, Jag har haft fyra hundar och en katt.. Du klarar nog av ditt pluggande tror jag, det kan bli lite motigt ibland sen släpper det igen, Korvstroganoff är jättegott 😋 ha en fin torsdag nu 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s