20200428_1622437948871147086563357.jpg

Idag är det första maj. Alltså FÖRSTA MAJ! Är inte det helt galet?! Jag kan inte förstå att jag snart gått klart ett till år på universitetet. Inte långt kvar nu! Jag kan inte heller förstå att inom några veckor börjar jag jobba på mitt nya arbete. Som jag ser fram emot att få börja!! Jag ser också fram emot härliga försommar värme och solen på högsta hugg så man kan njuta av maj i mindre kläder. För närvarande är det himla trist väder ute och det har det varit i några dagar nu. Skönt på ett sätt då jag håller på med tentamen plugg, men samtidigt vill man ut och röra på sig också utan att bli blöt hehe.

Har ni planer för maj? Själv är det väldigt svårt att planera i dessa tider, men lite saker kan man enkelt planera in vilket jag har gjort. I princip!

♥ 4:e och 7:e har jag hemtentamen. Det är dessa jag studerar inför just nu vilket jag ser fram emot att få överstökad.

♥ Klippa mig. Jag ska se till att jag får in en klippning eftersom det nu var tre månader sedan nu. Osäker om jag ska klippa kort igen eller om jag ska låta det växa och bli långt igen. Vad tycker ni?

♥ Introduktions pass på nya arbetet. Ser fram emot dessa fyra arbetsdagar för att komma in i arbetet lite. Som jag tidigare skrev ser jag fram emot att börja arbeta igen!

♥ Omtenta. Eftersom jag missuppfattade vad min lärare sade under examinationen och några missar jag gjorde efter det blev jag underkänd i min senaste praktiska tenta. Därför måste jag göra om den. Men ser fram emot att få den överstökad också!

♥ Sista VFU för termin 4. Den här gången kommer jag få utvärdera mina patienter, se hur deras upplevelse är kring hörapparaterna och rent allmänt. Se om jag kan hjälpa till att justera och så vidare. Det här ser jag fram emot och hoppas vi får lite mer information inom kort så man känner sig mer säker när man går ut på sin praktik den här gången!

♥ Mors dag. Såklart ska jag inte se till att missa mors dag!! För mig är det himla viktigt att närvara vid och förhoppningsvis blir det en mer speciell mors dag. Osäker för tillfället om jag kan slå på stora trumman från Stockholm men förhoppningsvis. Jag ska försöka se till att jag kan åka till min älskade familj någon ledig helg i maj.

♥ Eventuella födelsedagar. Jag har en morbror som fyller år och min svägerskas fästman blir hela 30 år. Får se om det blir något mindre kalas på grund av Coronan, men förhoppningsvis kan man börja ses fram till deras födelsedagar!

20200428_1622069018172216099927861.jpg

Valborgsmässoafton

Hur var er valborgsmässoafton? Själv var min valborgsmässoafton lugn och mysig. Sambon var skönt nog ledig så vi spenderade tid i soffan, tittade på The Breakfast Club och åt god kycklingrätt till middag. Vi fuskade (nåja, fuska och fuska gjorde vi inte) med lite påskmust till maten och kladdkaka till efterrätt. Det roliga var att jag inte upplevde att kladdkakan var så god som tidigare. Kan mycket väl bero på att jag inte direkt ätit så mycket sötsaker på länge över 2 veckor, men det är bra att inse att man inte behöver äta om man inte vill ha!

Dagarna ser i princip exakt likadana ut, från måndag-fredag. Jag har bara varit hemma för att plugga inför tentorna jag har kommande vecka. Även hunnit med ett träningspass. I tisdags skrev jag dessutom på papper på det nya jobbet, fick intropass under maj månad och fick mer information. Fredagen har inte sett mer annorlunda jämfört med tidigare dagar men till kvällen ska vi se på Bäst i test och dricka en god milkshake!

Hoppas ni fått en fantastisk fredag idag!

20200428_1622198843936881353378154.jpg

7 reaktioner till “Första maj

  1. Javisst är det helt galet att det redan är maj. Vad hände liksom? Låter som du har en bra månad framför dig iaf 🙂

    Gilla

  2. Även vår valborgsmässoafton blev lugn. Vi hämtade pizza och såg lite på TV. I går grillande vi och det smakade bra. Ja, tänk att vi redan är inne i maj…

    Gilla

  3. Vart också en lugn valborgsmässoafton för mig som planerat, skönt att bara ta det lungt.. Vad det är för specifik dag spelar eg mindre roll tycker jag. Klart man inte missar Mors dag, ser fram emot att fira mor lite, ska hitta på ngt m syster.. Lycka till nu på tentorna, all lycka.. 🙏👍🤗..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s