Det var länge sedan nu som jag skrev ut utmaningarna som jag anmält mig hos Orsakullan för april månad. Här kommer de återstående utmaningarna!

Har du grillat något i år? – Jajamänsan! Flera gånger har sambon och jag grillat under april månad. Både hamburgare, nöt och fläsk men också hel kyckling med ölburk i. Även goda grönsaker såsom champinjoner!

Vad finns alltid i ditt kylskåp? – Det måste nog vara chokladsås. Inte får att det är ett måste men om man inte äter det ofta tenderar det att ligga i kylen till utgångsdatum.

Något jag äter ofta är… – …Köttiga maträtter. Brukar inte ofta bli samma måltider i vårt hem men något vi gärna återvänder till är pannkakor då det är både galet gott och galet enkelt!

En konstig matkombination som jag vill delge är… – Oj denna var svår. Jag tycker då inte jag har någon udda matkombination däremot brukar min sambo säga att jag äter majs till ALLT, som inte majs ska ens passa till. Just nu kan jag själv inte komma på en maträtt där det inte passar haha, men det är väl majsen då som äts vid till en opassande rätt.

Har du varit på någon uteservering ännu? – Nej. Det var nära när jag var ute med min vän, men vi valde ett annat matställe istället. Planerar heller inte att besöka någon just nu i dessa tider.

Om jag fick prova ett helt nytt jobb skulle det vara… – Inom handel. Specifikt skulle jag vilja vara i en klädaffär eller bokaffär. Jag höll på att få testa något nytt till sommarn, men valde sedan av flera olika skäl återgå till tryggheten.

Är du bra på fräckisar? – Nej, det skulle jag inte påstå.

Tror du det blir något mer snöfall innan hösten? – ja, i tisdags hade vi snöfall på morgonen som lyckligtvis inte stannade kvar på marken. Föll under tidig morgon och lite under förmiddagen innan det slutade.

Valborg idag, kommer du att gå och kolla på majbrasa någonstans? – Nej. Brukar inte göra det nu för tiden, men när jag var yngre gick jag facklatåget och sjöng ”vintern rasar”. När jag bodde hemma åt vi tre rätters och ibland gick vi ned till en majbrasa, annars tände vi en brasa hemma. I år blir det ingen skillnad utöver att vi inte anser att vi behöver gå till någon brasa (tror inte det går då nog allt är inställt) och blir nog inge tre rätters heller.

Trevlig valborg mina fina vänner!

8 reaktioner till “Missade utmaningar

  1. Så himla roligt att läsa! Åh grillat är sååå gott, mums! Vi ska äta grillat idag faktiskt ❤ Så himla fina bilder, ser riktigt smarrigt ut, jordgubbar är ju såå gott! ❤ Hoppas du får en fantastisk valborg trots att de inte lär bli trerätters! ❤ Kram<3

    Gilla

  2. Jag har inte hunnit äta något grillat ute än, men när jag får åka till mammas stuga i sommar så lär det bli av. Trevlig lista. Trevlig helg.

    Gilla

  3. Så roligt att få läsa dina svar på utmaningarna! Hoppas du har haft en fin valborg och får en underbar helg nu! Kramar 💖💖💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s