20200403_0841182996780022142692385.jpg

Onsdag den 22 april

Tiden bara springer iväg. Jag har under vecka 17 inte hittat på så mycket men lite saker har hänt. Onsdags förmiddag befann jag mig i skolan på en extra metodövning för examinationen jag hade i torsdags. Det var väldigt skönt att få ett extra tillfälle att sätta sig med uppgiften för att bli säkrare inför examinationen. Efter skolan åkte jag hem, tog det lugnt hemma med sambon och små pluggade inför examinationen.

Torsdag den 23 april

Vid 08:15 hade jag en examination i hörapparat anpassning och hörselgångsmätning. Jag utförde allt på ett plast öra som var min patient för dagen. Jag vill inte säga för mycket men tyckte det gick bättre än förväntat och jag glömde helt bort att jag filmades. Förhoppningsvis tyckte examinerande lärare att jag gjorde bra ifrån mig och att jag får ett godkänt betyg. Efteråt handlade jag innan jag åkte hemåt och spenderade tid med sambon. Vi spelade spel och tittade på serier. Lugn kväll med andra ord!

20200403_0841208780459144776903573.jpg

Fredag den 24 april

Studiebidraget föll in på mitt konto!! Det är så galet skönt att se påfyllning av pengar, trots att det enbart är ett lån för studierna. Sambon var fortfarande hemma från jobbet och vi tog det lugnt under fredagen. Hittade inte på något speciellt och åt rester från Niclas köttfärssås och spaghetti till middag. Spelade lite spel gjorde vi utöver att vi tittade på serier ihop och spelade mobilspel var för sig. Till kvällen ringde mina föräldrar och vi hade ett videosamtal på ungefär 30 minuter där vi catchade up lite samtidigt som vi roade oss med olika filter. Som vi fick skratta, allihop, och alltid trevligt att spendera tid framför ett videosamtal nu när man inte fysiskt kan träffas på samma sätt!

Lördag och söndag den 25 & 26 april

Helgen fortsatte vara lugn. Vi spenderade tid i soffan under större delen av helgen och jag började plugga inför en tenta jag har om precis en vecka. Lite nervös! Utöver det spenderade vi någon/några timmar i badrummet och fixade i ordning där inne. På våra hyllor har det sett kaosartat ut under en längre tid och vi rengjorde på ytor som vi vanligtvis inte brukar städa dagligen samt städade i badrummet rent allmänt. Så skönt! Under söndagen stor handlade vi och tillagade enchiladas med tortillabröd. Så gott!

20200403_084110758566532769403271.jpg

Måndag idag och hittills har dagen bara innefattat plugg & efter lunch ska jag försöka fixa i ordning lite i hemmet och sedan sätta mig vid plugg igen. Har två tentor jag behöver plugga inför som jag har om precis en vecka. Dagens väder ser trist och mulet ut så blir nog en inne dag idag bara.

Hoppas ni får en fantastisk fin start på vecka 18!

20200403_0840587988804821734074592.jpg

12 reaktioner till “The last few days

  1. Ja jag tror inte vården riktigt bra resurser för tillfället så då blir de lite såhär om man behöver hjälp utöver corona tråkigt nog😩

    Gilla

  2. Låter som om du haft ett par sköna och fina dagar och ja det är tur att vi kan umgås med nära och kära digitalt, man kan ju undra hur det skulle varit för hundra år sedan 🤔 fina foton du lagt upp på tulpanerna 🌹👍 lycka till på tentan och ha en fin fortsättning på veckan 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s