God kväll alla fina! Hur har er onsdag varit? Min har varit rätt lugn. Startade dagen i skolan från 8-11:00 med metodövning inför min praktiska tentamen imorgon. Efter skolan har jag tagit det lugnt, spelat spel med sambon och tittat på flera olika filmer. Vädret har det inte varit fel på heller då det varit upp till 15 grader minst, strålande solsken och varmt. Invigt min skinnjacka för år 2020!

Jag är lite nervös inför imorgon då jag avskyr att behöva bli bedömd via filmkamera samt observad av en lärare. Men med ett djupt andetag och med känslan av att jag gör så gott jag kan ska jag se till att kamma hem ett Godkänt betyg!

En fråga till er. Har ni något önskeinlägg som ni gärna vill att jag skriver? Skulle varit roligt att ta emot tips på vad ni tycker skulle vara intressant att läsa om.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! ♡

13 reaktioner till “Önska gärna ett inlägg

  1. Hoppas att din examen gick bra, och att du kände dig hyfsat bekväm framför kameran!😄 Själv har jag aldrig gillat att bli filmad😆 Jag tänkte önska mig ett inlägg som jag har funderat på att skriva om själv. Jag tycker det är kul att skoja till det ibland, så inlägget ska handla om någon gång som du gjorde bort dig riktigt pinsamt ordentligt, men som du kan skratta gott åt nuförtiden😄

   Gilla

 1. Så fin bild på dig! Jag håller tummarna för att det går bra så du får godkänt – du kommer fixa det vännen!!!
  Så roligt med önskeinlägg! Jag skulle önska ett inlägg som handlar om första tiden du flyttade hemifrån. Varför du flyttade just dit du gjorde, vad du valde att köpa till lägenheten och vad som följde med hemifrån och så. Tror faktiskt att jag ska skriva ett sådant inlägg själv om hur det var att flytta hemifrån även om det är väldigt många år sedan jag gjorde det nu. Hoppas du får en riktigt fin dag! Stor kram 💖

  Gilla

 2. Jag förstår precis hur du kände inför det. Vi kunde, om vi ville, bli filmade på rallylydnaden men avstod. Jag är lite nyfiken varför du valde just denna utbildning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s