På semestern så bor du helst på: hotell, husvagn/husbil, stuga, tält eller stannar hemma? – Måste nog vara stuga. Det är mysigt och lite annorlunda. Men det beror ju helt på vart jag semestrar förstås!

Om det kommer in en geting i hemmet så brukar jag.. – .. Rymma skrikandes till ett annat rum med hjärtklappning. Jag är livrädd för getingar. Senast idag när jag bara skulle ut för att slänga saker och hör humlor, getingar och så vidare surra runt omkring mig. Paniken sätts igång på en gång. Jag får försöka lära mig hantera dessa känslor så gott jag kan till sommarn – aldrig kul att må dåligt!

Varken måndagen eller tisdagen har det skett mycket i vårt liv. Sambon har varit hemma under helgen och vi har för det mesta vilat upp oss i soffan. Igår mådde vi båda bättre och blev att vi tog oss an saker som skulle slängas, fixade i ordning i skåp och lådor i både hall, gästrum och i köket. Idag åkte vi iväg för att slänga det vi fixat i ordning och sambon dammsög och skurade hela huset. Känns så himla fräscht och trevligt i vårt hem! Till middag gjorde sambon sin goda köttfärssås och till ”efterrätt” har vi gjort en varsin kaffe. Nu blir det att mysa sig ned i soffan framför Draktränaren och umgås.

Ha en fortsatt fin tisdag!

20200419_1647192825864662922651683.jpg

11 reaktioner till “Ordning i hemmet

 1. Skönt när man får lite fixat hemma 😊 Jag har också passat på att röja lite här hemma nu när jag har suttit isolerad i en vecka. Hoppas du får en riktigt fin dag imorgon fina du! Kram 💖

  Gilla

 2. Hihi jag gör exakt likadant om det kommer in en geting om jag är själv. Är barnen med tvingas jag att vara den modiga och trotsa min rädsla 😂😍

  Gilla

 3. Skönt m lite ledighet/vara hemma och få ngt gjort, har också städat lite men det var i helgen. Trevligt att mannen din både städat och lagat mat, 😉.. På sommaren bor jag antingen i tält ell på hotellet, får se hur denna sommar blir, 🤔.. Ha en forts fin ons, 🤗..

  Gilla

 4. Förstår precis din känsla för getingar jag är precis likadan, är dessutom allergisk och behöver oftast en spruta om jag blir stucken 😩.. När det gäller hemmet så håller vi på likadant nu städar bort saker vi inte behöver eller vill ha kvar och snart ska balkongen fixas till, det blir onekligen mer gjort hemma nu när man vill undvika för mycket kontakt med folk.. Ha en fin fortsättning på veckan 👍

  Gilla

 5. Vad skönt att få undan lite 🙂 Jag är faktiskt inte rädd för getingar. Kommer dom in i huset tar jag ett fat och ett glas, puttar ner dom i glaset med fatet, sätter fatet som lock och sedan går jag ut med dom och låter dom flyga iväg 🙂
  Ha en fin onsdag kram ❤

  Gilla

 6. Jobbigt att vara rädd för flygfän de dyker ju liksom bara upp runt huvudet på en.
  Jag är inte rädd, men klart det blir obehagligt om det kommer flera och surrar runt en.
  Däremot är jag rädd för spindlar.

  Gilla

 7. Även om jag verkligen älskar att bo på hotell så föredrar jag nog att göra det resten av året, på sommaren vill jag ut på en camping. Husvagn är riktigt mysigt men det har vi ingen, vi brukar varje sommar åka iväg och bo i en liten stuga på en jättemysig camping i skogen =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s