1043_viarsabratillsammans_55256bb4e087c321557e3d75
Bild tagen från Google sökning: vi är så bra tillsammans

Dagarna flyter ihop när man i princip sitter hemma dag ut och dag in. Studierna sätts åt sidan då motivationen falnat. Jag ska idag sätta mig och studera inför examinationen jag har på torsdag och hoppas på det bästa. Det är en praktisk tentamen i hörapparat anpassning och jag ska utöver en bevakande lärare även bli filmad. Detta gör mig bara mer nervös men jag hoppas att detta går an trots det. Jag upplever det svårt att studera inför examinationen men jag ska göra så gott jag kan!

Utöver att min motivation till plugget mattats av så måste jag ge mig och min sambo en klapp på axeln för hur duktiga vi har varit under förra veckan. Vi ingick en ”pakt” ihop som innebar att vi ska hålla oss ifrån onödigt sockerintag och försöka hålla oss till att äta mer nyttigt. Vi startade förra måndagen och under en hel vecka och lite till har vi lyckats hålla oss ifrån raffinerat socker och enbart druckit vatten. Vi har kompenserat med god mat såsom grillat eller annat tilltugg vid hunger såsom oliver, morötter och så vidare.

4f54ff24df5d9fc44c5cf1f991eb7c98
Bild tagen från Google sökning: peppande citat

Dock gjorde jag något som skulle stilla sockersuget – en blandning av kakao, dadlar och valnötter. Jag misslyckades lite eftersom receptet var rätt otydlig, men det är det mesta vi ätit som är av det onyttiga utöver en bit mörk choklad (70 %). Nöjd och hoppas det fortsätter såhär vecka 17 ut också!

Har ni lyckats med något som ni är extra stolta över i dessa tider?

 

4 reaktioner till “Klapp på axeln

  1. Bra jobbat det! Det är inte enkelt att sluta äta socker (jag har gjort det två gånger så jag vet – äter det fortfarande inte). Jag har hållit igång träningen bra senaste veckorna, det är jag stolt över!
    Älskar ett nystädat hem, det är bland det bästa jag vet för det ger mig en sån inre ro!
    Önskar dig all lycka till med examinationen. Give it all you got och det kommer gå bra! Kram ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s