Praktiken är över för denna gång. Och jag skulle ljuga om jag inte sade att det är skönt att ha fått gjort denna veckan men också att praktiken slut för denna gång. Nästa praktiktid i maj kommer förhoppningsvis bli lugnare med tanke på omständigheterna och förhoppningsvis blir jag mer självsäker. Jag är tacksam över att få ha gjort praktik den här veckan och tacksam över att jag fått prova ut hörapparater. Just nu känns utbildningen enbart besvärlig och det innefattar att jag inte blev godkänd på hemtentan jag skrev i mars. Jag hade det på känn men tycker återigen att jag gjort ett bra jobb med tanke på omständigheterna men jag är himla besviken över vad som eventuellt kommer hända härnäst.

Det har fortsatt vara soligt dessa två dagar med men däremot har det varit kyligare. Jag har inte hittat på mycket mer än att jag har tränat efter praktiken och umgåtts med sambon som tur nog också fått jobba dagpass denna vecka. Idag är det långfredag och dagen går ut på att städa i ordning i radhuslägenheten och pynta klart inför påskafton. Jag ska även försöka ta mig iväg till affären idag för att köpa det jag glömde senast och på börja laga påskmaten. En lugn men mysig hemma dag kommer det att bli med hushållssysslor.

Utmaning hos Orsakullan

8 april – Har du cyklat något i år? – Nej, det har jag inte gjort. Jag har inte den möjligheten med tanke på att jag inte äger någon cykel.

9 april – Skärtorsdagen idag, kommer påskkärringar/gubbar till er? – Tack och lov kom inga och plingade på hos oss. Här där jag bor verkar det inte gå några påskkärringar/gubbar eller vid halloween för den delen. Glad över det!

10 april – Långfredagen idag och påsken är speciell i år på grund av Corona. Kommer ni äta påskmiddag tillsammans med någon? – Jag äter inte påskmiddag under långfredagen så det blir ett nej på den frågan. Jag kommer däremot äta påskmat tillsammans med min sambo och bästa vän imorgon. Hade Corona inte funnits hade vi nog befunnit oss i Stockholm hos min familj denna helg, men det kommer det inte bli i år.

Ha en fortsatt fin långfredag! 🐣

12 reaktioner till “New knowledge

 1. Du behöver nog bara smälta denna praktik så kommer det säkert att kännas bra, tråkigt med tentan, men ska du få göra om den?
  Denna påsken blev inte alls som var tänkt, så tråkigt att ni inte kan fira tillsammans med familjen, man vill ju passa på att träffas då det är lite extra ledighet.
  Mina barn sitter i sthlm och vågar inte komma som var bestämt. Men vi får göra det bästa av situationen.
  Önskar er en fin påsk,
  kram

  Gilla

 2. Kämpa på med studierna och var stolt över att du gör ditt bästa.

  Hoppas att ni får en mysig påskhelg. Det låter som det, med tanke på dina planer på att fixa fint där hemma. 🙂

  Svar: Carolina, du ska ha stort tack för orden till mitt inlägg om att lämna barndomsstaden. Jag tycker att du är modig som vågade flytta och på så vis utmana dig själv. Än mer utmaning blir det ju om ni väljer att flytta längre bort från din barndomsstad, samtidigt som det säkert finns fördelar också med det. Jag gläds så åt att du och sambon har ett bra liv tillsammans och planerar för en framtid ihop. ❤

  Kram

  Gilla

 3. Så fin bild på dig och så vackra minipåskliljor! Tråkigt att du inte klarade hemtentan, men jag håller tummarna för att det går bättre nästa gång! Hoppas du får en riktigt fin påskafton! Kramar 💖💖💖

  Gilla

 4. Så grymt att du fixade praktiken
  Fin bild på dig med 😀
  Trist att hemtentan inte gick som du ville, men bara att ta nya tag så fixar du detta 😀
  Hoppas din påsk blev som du ville ha den trots viruset

  Kram ♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s