Slutet på första veckan i april är kommen och jag påsken tar plats. Jag må säga att trots omständigheterna har jag haft en härlig vecka. Umgåtts med sambon, varit i skolan fåtal gånger, fått färdigställt skoluppgifter jag slipper oroa mig för nu och träffat min älskade familj och släkt i Stockholm. I lördags begav vi oss hemåt igen runt lunchtid och stannade till vid XL Moto för att köpa in ett par motorcykel byxor till sambon. Väl hemma hade sambons kollega och handledare kommit till oss och jag bjöd på kaffe innan de drog ut för att sambon skulle få övningsköra. Vilket gick bra enligt honom och det är ju himla fantastiskt att äntligen få hoppa upp i sadeln och få göra något man drömt om länge! Till kvällen åt vi räkor och aioli på baugette och mös framför Bäst i test.

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma och har till och med tränat idag. Det kändes hur skönt som helst att komma på banan igen och sluta proppa i mig sötsaker. Jag har beslutat att jag inte längre kan hålla på att ursäkta mitt sockerintag och dags att se över sitt välmående igen. Sambon och jag har även idag börjat se på en reality serie som finns på netflix som heter love is blind. Riktigt bra serie må jag säga! Blir att lägga sig rätt tidigt idag med tanke på att praktiken startar imorgon och jag vill helst vara utvilad första dagen på arbetet. Ska ändå bli spännande även fast det är nervöst att utföra hörapparats utprovning när man hittills inte är hundra procent säker själv!

Äter ni söndagsstek? Så lyder frågan hos Orsakullan och svaret är nej, vi äter inte söndagsstek. Däremot har vi ätit stek på söndag bara för att förut och någon gång hemma hos mina morföräldrar – men annars är det inget vi någonsin egentligen kört på.

Hoppas ni fått en fantastisk vecka 14!

16 reaktioner till “First april weekend

 1. Nu går det undan och påsken är snart över! Vi firar inte påsk nästan alls. I år blir det dessutom mindre än vanligt i dessa coronatider! Det var måna år sedan vi åt söndagsstek. Stek är inte vanligt alls i vårt hus. Det har liksom glömts bort! Det finns så mycket annat!
  Jag önskar dig en fin stilla vecka!

  Gilla

 2. Låter som om du haft en fin vecka vi får ju försöka att leva så normalt som det går i dessa tider.. Söndagsstek nej det var många år sedan minns inte ens hos vem 😊 Lycka till på jobbet.. 👍

  Gilla

 3. Så glad man blir av att titta in här bland påskliljor och pynt. Du har haft en fin vecka hör jag, spännande med praktiken det kommer att gå bra, man kan ju inte kunna allt direkt, det är väl därför man har praktik och handledare? Ett bra sätt att få lära sej det praktiska….
  kram

  Gilla

 4. Vad fint du har påskpyntat 🙂 Låter som om du haft en bra vecka. Praktiken kommer gå hur bra som helst det är jag helt övertygad om. kram ❤

  Gilla

 5. Jag beklagar förlusten. Jag tycker du har gjort så himla fint också, med att ta in påsken 😀 Och så måste jag säga: räkor och aioli, JA TACK!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s