Torsdag den 2/4

På torsdagens morgon blev jag överraskad när jag vaknade av mitt alarm och min sambo var vaken. Min sambo hade haft en besvärlig natt och inte kunnat sova – men mysigt nog för mig klev han upp tillsammans med mig och åt en härlig frukost ihop! Därefter åkte jag vidare till skolan för metodövning i hörselgångsmätning vilket gick bra. Efteråt hade jag ett mentorsamtal via Zoom som också gick väldigt bra – fick himla fin positiv kritik vilket gjorde mig full av lycka av alla lovord! Utöver skolärenden har jag bara tagit det lugnt hemma, småstädade och fixade med disken innan sambon kom hem och vi for iväg mot Stockholm.

Fredag den 3/4

Igår var dagen kommen då begravningen skulle äga rum. Det var en jättefin begravning för min älskade farmor med de allra närmsta runtomkring henne. Dessvärre var det fler personer som önskade delta men på grund av coronatiden valde de att stanna hemma. Efter begravningen åkte vi närmsta hem till mina föräldrar där det bjöds på goda, egen gjorda småplock och till efterrätt lite olika sorters bullar och kakor. Till kvällen sedan såg min bror och sambo på en film medan jag låg tryggt i soffan och sov.

Innan begravningen mös jag ihop med familjen, åt pizza till lunch och fixade i ordning mig.

Idag och utmaning

Idag händer inte mycket mer än att sambon och jag ska åka hemåt till oss igen. Sambon har både planer och jobb att sköta medan jag ska fixa lite i hemmet och förbereda mig inför praktiken nästa vecka. Men innan bilfärden hem ska vi äta frukost med min familj och umgås. Behövs!

I Dalarna är det torrt i marken och varning för att elda. Men det må jag säga har inte vi. Det regnar lagom mycket och gör att det inte blir torrt. Vi har inte restriktioner att vi inte ska elda skönt nog.

Jag odlar heller inget må jag säga eftersom jag inte har några gröna fingrar. Jag är HIMLA dålig på att hålla växter levande och därmed har jag inte känt behovet av att odla. Men alltid varit sugen dock!

19 reaktioner till “Farewell my beloved ♡

  1. Så fin bild på din farmor 💖 Ledsamt att inte alla får möjlighet att vara med på begravningen i dessa corona tider, men de som inte fick vara med hade säkert sina tankar hos henne under tiden då begravningen hölls. Hoppas du får en fin lördagskväll! Kram 💖

    Gilla

  2. Vilka fina bilder. Begravningar är alltid jobbiga dock.
    Man kan inte säga att jag heller har gröna fingrar. Lättskötta plantor blir det oftast för mig 🙂
    Ha en fin söndag kram ❤

    Gilla

  3. Att ta ett sista farväl är svårt men så viktigt att kunna göra det. Fint att ni kunde samlas och vara med.
    Jag tog också farväl häromdagen, av en mycket kär väninna, men fick göra det via en direktlänk från minnesgudstjänsten i kyrkan. Vi hade planerat att vara med men i dessa tider var det helt olämpligt. Vi är också i riskgruppen. Men det var så vackert och stämningsfullt och kändes som om vi var med.
    Ha det så bra ni kan och ta hand om er och era nära och kära.

    Gilla

  4. I tider som dessa blir allt annorlunda och det gäller även begravningar. Det viktigaste var ändå att ni som stod henne närmast kunde vara med.

    Gilla

  5. Så fine bilder, men så utrolig trist med begravelse, det er likevel noe fint i det at man får tatt et fint og verdig siste farvel. Klem til deg og ta godt vare på deg selv ❤

    Gilla

Lämna en kommentar