20200401_113733

Första april idag, kommer du lura någon? Detta är månadens första utmaning hos Orsakullan som jag gått med i igen. Riktigt roligt med utmaningar att svara på dagligen! Men svaret är nej, idag har jag inte lurat någon. Jag brukar inte vara den person som lurar andra människor, varken i april eller i maj. Men jag ser däremot fram emot den här månaden då månaden är händelserik. Det är både val inför sommarn jag behöver ställas inför, påsk, bli ännu mer berikad på kunskap inom min utbildning och annat spännande. Jag hoppas att månaden kommer att bli bra. Det här vet jag hittills att min april månad kommer gå ut på:

◊ Jag ska på begravning för min farmor. Detta är ingen rolig händelse, den kommer bli smärtsam, men fint att få säga hejdå ytterligare en gång och det ska bli fint.

◊ Jag har praktik. Den här gången kommer jag få prova ut hörapparater till mina patienter. För tillfället känner jag mig osäker inför praktiken eftersom med allt som hänt inom skolan i mars känner jag inte att jag fått öva tillräckligt. Förhoppningsvis lär jag mig mycket på praktiken!

◊ Fira påsk med min sambo. Eftersom det är oroliga tider är det dumt att träffa andra i onödan och vi kände för att fira påsk hemma i år. Det kan bli himla mysigt att bara fira påsken, han och jag. Däremot har jag erbjudit min bästa vän att komma på besök!

◊ Byta till sommardäck. Jag är alltid ute sent (förutom när det gäller vinterdäck) men har bokat in en tid där jag hinner byta innan den 15:e skönt nog!

◊ Praktisk tentamen i hörapparatsteknik. Detta ska bli spännande. Just nu känner jag återigen mig inte säker men till denna tenta har jag då fått mer kunskap från praktiken och mer metodövningar i skolan skönt nog. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra!

◊ Eventuellt träffa min kära kusin. Som jag tidigare nämnt flyttade min kusin till Skåne i höstas för att studera till sjuksköterska. Jag har emellertid inte haft tid att se hur han bor så jag, min bror och sambo planerade ett besök till honom i slutet av april. Men just nu känns det osäkert kring dessa Coronatider, men om det lugnar ned sig något kanske vi fortfarande kan genomföra resan dit!

Vad ska ni hitta på i april?

20200401_113726

Idag är det som sagt första april. Hur sjukt är det inte att vi redan gått in i april månad? Skräckblandade förtjusningen börjar nu aktiveras inuti mig då jag idag har sett flera getingar och humlor utanför mig. Jag är livrädd för dessa insekter och vållar väldigt mycket skräck under vår- och sommartiden samtidigt som jag älskar värmen och härliga ljusa kvällar. Men idag har jag enbart tillbringat dagen hemma i min säng. Jag har både haft opponering på mina medstudenters arbete gällande Counseling och andra har opponerat på min och J’s arbete. Jag har dessutom haft en föreläsning digitalt om hörapparater. Jag har också fått ett härligt samtal som gjort mig väldigt glad! Jag har även hunnit läsa lite i min bok och tillagat ännu en ny rätt till middag – fiskgryta. Himla god vart den! Nu väntar jag in min kära sambo som har varit på riskettan idag och blir en fortsatt lugn kväll framför serier.

Hoppas ni fått en fin första april och torsdag idag!

20200401_113715

8 reaktioner till “New month – new opportunities

  1. Jag blev inte lurad igår och jag lurade inte någon heller 🙂 Men jag har hört om flera som blivit lurade . Tror detta med aprilskämt kommit av sig lite i år . Ha en fin torsdagseftermiddag kram

    Gilla

  2. Lurade ingen och blev inte heller lurad (vad jag vet). Har inga stora planer för månaden men tydligen så fick jag veta nu att jag måste byta däcken hahah 🙈 Så det blir en av planerna! Lycka till på praktiken, jag håller tummarna att du får lära dig allt du kände att du missade i skolan. Kram

    Gilla

  3. Hoppas det blir en fin begravning – alltid tungt att ta farväl 💖 Imorse hörde jag på radion att de intervjuade en präst som berättade att de har bestämt att det bara får komma 10 personer här när det är begravningar, så bara de absolut närmaste. Helt sjukt att inte de som vill får möjlighet att ta farväl i kyrkan!!! Tydligen har de sett en spridning av corona i samband med att folk träffats i samband med begravning. Hoppas du får en helt underbar april med massor av positiva inslag!!! Kram 💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s