Lördagen såg inte mer annorlunda ut än vad jag beskrev i gårdagens inlägg. Jag låg större delen i soffan och började lyssnade på ljudbok som jag dessutom lyssnade klart på under morgonen. Så bra! Sambon var skönt nog ledig men vi åkte inte iväg till IKEA utan stannade bara hemma. Dagen blir inte annorlunda utöver att vi eventuellt ska grilla till kvällen.

20200326_130542

Veckans bästa: att jag fått möjlighet att komma på dessa tre möten. Det är alltid trevligt!

Veckans bästa 2.0: att jag kommit underfund med vad som kan vara en bakomliggande faktor till min ångest och beslutat att avsluta med p-piller för att se hur måendet blir. Jag talade i torsdags med en barnmorska som sade att det var klokt att sluta för att se hur jag mår. Blir det ingen förändring kan jag börja igen och veta att jag ska hitta lösningen på annat håll.

Veckans sämsta: att Corona påverkar min utbildning rätt mycket. Visserligen är jag tvungen att vistas i skolan för vissa metodövningar som inte går att göra i hemmet, men för det mesta är allt inställt eller sker via en app som heter Zoom. Jag är glad och ledsen på samma gång då jag har en praktisk tenta jag vet blir av efter min VFU men jag har då ingen aning om jag kommer klara den eftersom jag just nu inte riktigt begriper allt.

Veckans känsla: glad till större delen. Jag känner inte att jag har anledning att känna annat.

20200326_130546

Veckans inköp: nödvändighet från Apotek hjärtat, annars har jag inte handlat något mer utöver matinköp.

Veckans märkligaste: att en incident hände som jag inte kan förklara närmre kring. Jag förstår inte vad som försiggår i andras huvuden men detta kommer jag då aldrig förstå. Detta var trist att höra om och hoppas detta inte påverkar mig bland annat.

Veckans längtar efter: jag har längtat till helgen för att jag vetat att jag och sambon hade en helt ledig helg tillsammans. Även fast att vi inte hittar på något speciellt tillsammans är det alltid härligt att ha honom hemma.

Veckans idylliska: måste nog vara att lyssna på ljudbok och bara vila upp krafterna eller städa. Måste nog välja ljudbok.

Veckans förvåning: när personer sade att vissa metodövningar var inställda och vissa inte så att jag behövde stuva om i grytan lite. Saker undgår mig rätt ofta inom min utbildning men det är inte jätte konstigt så som jag känner nu.

20200326_130544

Veckans reminder: tvätta alltid händerna och glöm inte deadline. Det är två av de jag gått efter denna vecka då jag har saker i skolan, möten och andra saker jag måste göra eller hinna bli klar med. Och tvätta händerna gör jag väldigt ofta för att undvika Corona och därav glöms det inte bort. Dock är jag inte manisk som många är utan tvättar såklart händerna när jag kommer hem eller om jag vet att jag tagit i ett handtag med mera.

Veckans väder: i princip har det varit strålande solsken hela veckan och typ klarblå himmel. Det har också varit hyfsat varmt – någon dag har det till och med sträckt sig till 10 plusgrader vilket är hur skönt som helst. Idag blåser det dock lite och är lite kyligare än gårdagen men inte kyligt och solen lyser på bra.

Veckans mest likade bild: jag har endast lagt ut en bild på Instagram flödet den här veckan och det var den här bilden på min älskade lilla Ginzo där jag skrev om saknaden till honom. Lade ut den här bilden den 24/3 vilket var på årsdagen då vi hämtade hem vår lilla kille. Så dagen var extra känslosam och jag skrev dessutom ett inlägg om det här på bloggen som ni kan läsa –> HÄR.
20190429_171055

Hoppas ni får en fin söndag idag!

7 reaktioner till “Vecka 13

 1. Hoppas att det hjälper med att du slutar med p-pillren. Vet flera som har känt sig deppiga av dem och bytt ut dem mot p-stav eller minipiller istället. Alla kvinnor svarar ju olika på hormonbehandlingar i alla dess former.
  Hoppas du får en riktigt fin söndagskväll! Kram 💖

  Gilla

 2. Är så trött på Corona nu, vi får hoppas att det bara blir bättre! Himla bra reminder, så viktigt att tvätta sig nu och mer ofta just för att inte bli sjuk ❤ Alltså smälter för bilden!! KRAM ❤

  Gilla

 3. Kul att få läsa om Din vecka! 🙂
  Ja nu tvättar man verkligen händerna sjukt ofta, stor skillnad mot innan corona .. 😉
  Hoppas Din söndagskväll är bra<3

  Kramar

  Gilla

  1. Tack för omtanken! Det har inget med menscykeln att göra in direkt, utan jag får ångest över flera olika anledningar. Mönstret är snarare annat som händer i min vardag såsom saknaden efter min hund och så vidare. Annars har jag inte upplevt under 10 år på p-piller att jag egentligen mått dåligt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s